"U klubu za novac, a za Srbiju, jer želimo!"

"U klubovima igramo za novac i ugovore, a ovde smo zato što to želimo. Zato dajemo sve od sebe na svakom meču u državnom dresu", naveo je Petar Nenadić pred meč sa reprezentacijom Rumunije u kragujevačkom "Jezeru".

Ostali sportovi 07.05.2017 | 12:45
"U klubu za novac, a za Srbiju, jer želimo!"
Belorusija - 4 boda
Rumunija - 4 boda
Srbija - 4 boda
Poljska - 0 bodova

Ovako izgleda tabela grupe "dva" kvalifikacija za Evropsko prvenstvo nakon "prvog kruga" utakmica, a za sada Srbija zauzima solidnu tri poziciju i ima poziciju da napdreduje na tabeli u slučaju novog trijumfa nad Rumunijom.

Posle pobede u gostima, ovog četvrtka (23:22), golom Petra Nenadića u poslednjoj sekundi - Srbij će za novi trijumf nad komšijama igrati pred domaćom publikom.

Kragujevačka hala "Jezero" biće domaćin susreta koji se igra u nedelju.

Strelac pobedonosnog pogotka nada se dobrom odzivu publike...

"U klubovima igramo za novac i ugovore, a ovde smo zato što to želimo. Zato dajemo sve od sebe na svakom meču u državnom dresu. Znamo da rezultat stvara dobru atmosferu, a nadam se da ćemo je zaslužiti u Kragujevcu", poručio je Nenadić.

Selektor Jovica Cvetković takođe se slaže u oceni da se dobra podrška "zaslužuje".


"U životu se dešavaju stvari po zasluzi. Daćemo sve od sebe da pokažemo koliko volimo našu zemlju na terenu. Videćemo da li će ljudi prepoznati našu iskrenu želju da rezultatima vratimo rukomet tamo gde pripada, na vrh srpskog sporta. Treba nam podrška i nije nam lako u ovom trenutku. Ovo je jedan novi početak, a znam da u ovom sastavu nema igrača koji ne žele, ne daju maksimum i ne vole svoju zemlju", poručio je Cvetković.

Jedan od najiskusnijih u redovima "orlova", snažni Rastko Stojković, kazao je da je atmosfera u ekipi daleko bolja posle nove pobede, koja je došla nakon poraza u Beogradu, a veruje da je individualni kvalitet daleko na strani naše reprezentacije.

Nada se da će publika "prepoznati momenat" i podržati ih na putu ka EP.

"To bi bilo lepo. Šlag na tortu bila bi pobeda, što se mene tiče, sa golom razlike. Da uđemo u jednu mirnu završnicu kvalifikacija, gde će nam u junu biti potreban praktično još bod i ponovo odemo na jedno veliko takmičenje. Svi želimo u Hrvatsku", zaključio je Stojković.

Meč se igra od 20 časova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar