"У клубу за новац, а за Србију, јер желимо!"

"У клубовима играмо за новац и уговоре, а овде смо зато што то желимо. Зато дајемо све од себе на сваком мечу у државном дресу", навео је Петар Ненадић пред меч са репрезентацијом Румуније у крагујевачком "Језеру".

Остали спортови 07.05.2017 | 12:45
"У клубу за новац, а за Србију, јер желимо!"
Белорусија - 4 бода
Румунија - 4 бода
Србија - 4 бода
Пољска - 0 бодова

Овако изгледа табела групе "два" квалификација за Европско првенство након "првог круга" утакмица, а за сада Србија заузима солидну три позицију и има позицију да напдредује на табели у случају новог тријумфа над Румунијом.

После победе у гостима, овог четвртка (23:22), голом Петра Ненадића у последњој секунди - Србиј ће за нови тријумф над комшијама играти пред домаћом публиком.

Крагујевачка хала "Језеро" биће домаћин сусрета који се игра у недељу.

Стрелац победоносног поготка нада се добром одзиву публике...

"У клубовима играмо за новац и уговоре, а овде смо зато што то желимо. Зато дајемо све од себе на сваком мечу у државном дресу. Знамо да резултат ствара добру атмосферу, а надам се да ћемо је заслужити у Крагујевцу", поручио је Ненадић.

Селектор Јовица Цветковић такође се слаже у оцени да се добра подршка "заслужује".


"У животу се дешавају ствари по заслузи. Даћемо све од себе да покажемо колико волимо нашу земљу на терену. Видећемо да ли ће људи препознати нашу искрену жељу да резултатима вратимо рукомет тамо где припада, на врх српског спорта. Треба нам подршка и није нам лако у овом тренутку. Ово је један нови почетак, а знам да у овом саставу нема играча који не желе, не дају максимум и не воле своју земљу", поручио је Цветковић.

Један од најискуснијих у редовима "орлова", снажни Растко Стојковић, казао је да је атмосфера у екипи далеко боља после нове победе, која је дошла након пораза у Београду, а верује да је индивидуални квалитет далеко на страни наше репрезентације.

Нада се да ће публика "препознати моменат" и подржати их на путу ка ЕП.

"То би било лепо. Шлаг на торту била би победа, што се мене тиче, са голом разлике. Да уђемо у једну мирну завршницу квалификација, где ће нам у јуну бити потребан практично још бод и поново одемо на једно велико такмичење. Сви желимо у Хрватску", закључио је Стојковић.

Меч се игра од 20 часова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар