Makabi izabrao Rajkovića: Zasluženo!

"Ponos Izraela" proglasio srpskog golmana za svog najboljeg igrača.

Fudbal 07.05.2017 | 20:00
Makabi izabrao Rajkovića: Zasluženo!
Predrag Rajković pružao je ove sezone sjajne partije pred golom Makabija i sa 51 nastupom bio jedan od najvažnijih igrača kluba iz Tel Aviva.

Partije perspetkivnog srpskog golmana nisu prošle nezapaženo i služile su za ponos "Ponosu Izraela", što je klupski žiri i potvrdio, izglasavši ga za najboljeg igrača kluba.

Žiri sastavljen od nekadašnjih istaknutih fudbalera tog kluba, kao i aktivnih funkcionera među kojima je bio i aktuelni sportski direktor Žordi Krojf, nije imao dilemu da Rajković zaslužuje ovu laskavu titulu.

Reprezentativcu Srbije, koji je ove sezone skrenuo pažnju većih klubova (poput Arsenala), prestižno priznanje uručeno je na svečanoj ceremoniji i gala večeri koju klub iz Tel Aviva tradicionalno organizuje pred kraj sezone.

"Malo sam bio iznenađen, zaista nisam očekivao ovu nagradu, pa nisam spremio ni govor", rekao je Rajković uz osmeh.

"Ovo je dragoceno priznanje za mene i veoma mi znači. Želim da se zahvalim svim saigračima i trenerima, jer je velika privilegija biti deo ovog kluba. Posebno želim da se zahvalim svojoj porodici, oni su moja velika podrška u svim trenucima i zato su na neki način neraskidivi deo svakog mog uspeha".

Na zvaničnom sajtu Makabija Rajkovićev izbor označen je jednom rečju - zasluženo! To i ne čudi, jer je ove sezone u 16 od 33 ligaških utakmica bio nesavladan.

Do kraja sezone i početka letnjeg prelaznog roka, Rajković će odličnu sezonu imati priliku da ukrasi trofejom izraelskog Kupa, jer Makabi 25. maja igra u finalu protiv Bnei Jehude.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar