Макаби изабрао Рајковића: Заслужено!

"Понос Израела" прогласио српског голмана за свог најбољег играча.

Фудбал 07.05.2017 | 20:00
Макаби изабрао Рајковића: Заслужено!
Предраг Рајковић пружао је ове сезоне сјајне партије пред голом Макабија и са 51 наступом био један од најважнијих играча клуба из Тел Авива.

Партије перспеткивног српског голмана нису прошле незапажено и служиле су за понос "Поносу Израела", што је клупски жири и потврдио, изгласавши га за најбољег играча клуба.

Жири састављен од некадашњих истакнутих фудбалера тог клуба, као и активних функционера међу којима је био и актуелни спортски директор Жорди Кројф, није имао дилему да Рајковић заслужује ову ласкаву титулу.

Репрезентативцу Србије, који је ове сезоне скренуо пажњу већих клубова (попут Арсенала), престижно признање уручено је на свечаној церемонији и гала вечери коју клуб из Тел Авива традиционално организује пред крај сезоне.

"Мало сам био изненађен, заиста нисам очекивао ову награду, па нисам спремио ни говор", рекао је Рајковић уз осмех.

"Ово је драгоцено признање за мене и веома ми значи. Желим да се захвалим свим саиграчима и тренерима, јер је велика привилегија бити део овог клуба. Посебно желим да се захвалим својој породици, они су моја велика подршка у свим тренуцима и зато су на неки начин нераскидиви део сваког мог успеха".

На званичном сајту Макабија Рајковићев избор означен је једном речју - заслужено! То и не чуди, јер је ове сезоне у 16 од 33 лигашких утакмица био несавладан.

До краја сезоне и почетка летњег прелазног рока, Рајковић ће одличну сезону имати прилику да украси трофејом израелског Купа, јер Макаби 25. маја игра у финалу против Бнеи Јехуде.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар