Video - Juve uzvratio Mijatoviću: A tvoj gol iz ofsajda?!

Predrag Mijatović, bivši fudbaler Reala, uvredio je Italijane izjavom da je “Juventus gubitnički tim”.

Fudbal 07.05.2017 | 12:30
Video - Juve uzvratio Mijatoviću: A tvoj gol iz ofsajda?!
Čim se njegova izjava pojavila u španskim medijima, u Torinu nisu ostali mirni pa su na društvenim mrežama krenule “lavine” kritika na račun strelca jedinog gola u finalnom meču Lige šampiona Real – Juventus 1:0, 1998. godine u Amsterdamu.

“Zaboravljaš da si dao gol iz ofsajda", tvrde Italijani.

Mijatović je istog dana kada je prozvao Juventus razgovarao i sa italijanskim novinarima kako bi im pojasnio izjavu o “gubitničkom timu”, ali se prisetio i gola kojim je obezbedio pehar Madriđanima posle 32 godine.

“Gol nije postignut iz ofsajd pozicije. Ne, uostalom, nijedan igrač Juventusa nije podigao ruku, niti se žalio. Gol je bio čist", rekao je Mijatović za “Premium sport”.

On je potom izneo svoje mišljenje o Juventusu.

“Juventus jeste veliki klub, a ne gubitnički. Kada sam govorio o porazima, mislio sam na statistiku", rekao je Mijatović aludirajući na šest poraza Juvea u finalima elitnog takmičenja.

Bivši fudbaler Partizana, Valensije, Fjorentine, Reala, Levantea, u slučaju susreta Reala i Juventusa u finalu nema dilemu ko će biti favorit.

“Real je blagi favorit. Biću u Kardifu kao navijač Reala. Do sada niko nije u Ligi šampiona odbranio trofej, ali pre ili kasnije neko će to morati da uradi”, zaključio je Mijatović.



Porazi Juventusa u finalu

Juventus u finalima Lige (Kupa) šampiona ima šest poraza: od Barselone (2015), Milana (2003), Reala (1998), Borusije Dortmund (1997), Hamburgera (1983) i Ajaksa (1973).

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar