Видео - Јуве узвратио Мијатовићу: А твој гол из офсајда?!

Предраг Мијатовић, бивши фудбалер Реала, увредио је Италијане изјавом да је “Јувентус губитнички тим”.

Фудбал 07.05.2017 | 12:30
Видео - Јуве узвратио Мијатовићу: А твој гол из офсајда?!
Чим се његова изјава појавила у шпанским медијима, у Торину нису остали мирни па су на друштвеним мрежама кренуле “лавине” критика на рачун стрелца јединог гола у финалном мечу Лиге шампиона Реал – Јувентус 1:0, 1998. године у Амстердаму.

“Заборављаш да си дао гол из офсајда", тврде Италијани.

Мијатовић је истог дана када је прозвао Јувентус разговарао и са италијанским новинарима како би им појаснио изјаву о “губитничком тиму”, али се присетио и гола којим је обезбедио пехар Мадриђанима после 32 године.

“Гол није постигнут из офсајд позиције. Не, уосталом, ниједан играч Јувентуса није подигао руку, нити се жалио. Гол је био чист", рекао је Мијатовић за “Премиум спорт”.

Он је потом изнео своје мишљење о Јувентусу.

“Јувентус јесте велики клуб, а не губитнички. Када сам говорио о поразима, мислио сам на статистику", рекао је Мијатовић алудирајући на шест пораза Јувеа у финалима елитног такмичења.

Бивши фудбалер Партизана, Валенсије, Фјорентине, Реала, Левантеа, у случају сусрета Реала и Јувентуса у финалу нема дилему ко ће бити фаворит.

“Реал је благи фаворит. Бићу у Кардифу као навијач Реала. До сада нико није у Лиги шампиона одбранио трофеј, али пре или касније неко ће то морати да уради”, закључио је Мијатовић.



Порази Јувентуса у финалу

Јувентус у финалима Лиге (Купа) шампиона има шест пораза: од Барселоне (2015), Милана (2003), Реала (1998), Борусије Дортмунд (1997), Хамбургера (1983) и Ајакса (1973).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар