U Teksasu ćemo vidjeti gdje je Lorenco u Dukatijevoj priči?!

Suština Lorencovog i Dukatijevog uslovno rečeno nesporazuma je u različitim koncepcijama italijanskog i Jamahinog motocikla.

Ostali sportovi 22.04.2017 | 16:45
U Teksasu ćemo vidjeti gdje je Lorenco u Dukatijevoj priči?!
Test motociklista Dukatija, Mišel Piro nagoveštava da Horhe Lorenco još uvek nije izbrisan iz šampionskih planova slavne ekipe. Italijani na njega još uvek ozbiljno računaju, ali ne polažu više toliko velike nade da će se Španac sroditi sa “domestiči” motociklom u skorije vreme.

“Mislim da je najveći problem za Lorenca adaptacija na Dukati. Jednostavno za vozača koji dolazi iz Jamahe, naš koncept motocikla je uvek veoma komplikovan. Hteli to da priznamo ili ne, moramo mu dati još, odnosno dovoljno vremda se snađe. Mislim da u Teksasu možemo videti gde je Lorenco trenutno”, rekao je Piro i objasnio da tehnička svojstva Dukatijevog motocikla dozvoljavaju visoka očekivanja na VN Amerike.

“Radimo na poboljšanju elektronike, a moj zadatak je i da pomognem Lorencu. Na Ostinu imamo s čim da nastupimo za visok plasman. Tako je bilo i prošle sezone. Mislim da će i Lorenco zbog toga lagano početi da popravlja svoje pozicije u trkama”, zaključio je još uvek u Lorencove sposobnostji uvereni Mišel Piro.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar