У Тексасу ћемо видјети гдје је Лоренцо у Дукатијевој причи?!

Суштина Лоренцовог и Дукатијевог условно речено неспоразума је у различитим концепцијама италијанског и Јамахиног мотоцикла.

Остали спортови 22.04.2017 | 16:45
У Тексасу ћемо видјети гдје је Лоренцо у Дукатијевој причи?!
Тест мотоциклиста Дукатија, Мишел Пиро наговештава да Хорхе Лоренцо још увек није избрисан из шампионских планова славне екипе. Италијани на њега још увек озбиљно рачунају, али не полажу више толико велике наде да ће се Шпанац сродити са “доместичи” мотоциклом у скорије време.

“Мислим да је највећи проблем за Лоренца адаптација на Дукати. Једноставно за возача који долази из Јамахе, наш концепт мотоцикла је увек веома компликован. Хтели то да признамо или не, морамо му дати још, односно довољно времда се снађе. Мислим да у Тексасу можемо видети где је Лоренцо тренутно”, рекао је Пиро и објаснио да техничка својства Дукатијевог мотоцикла дозвољавају висока очекивања на ВН Америке.

“Радимо на побољшању електронике, а мој задатак је и да помогнем Лоренцу. На Остину имамо с чим да наступимо за висок пласман. Тако је било и прошле сезоне. Мислим да ће и Лоренцо због тога лагано почети да поправља своје позиције у тркама”, закључио је још увек у Лоренцове способностји уверени Мишел Пиро.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар