Moto GP: Divlji zapad zove Markeza!

Poslednji je čas za odbranu šampionskog dostojanstva! Aktuelni šampion se raduje trci na Ostinu i veruje da je sposoban za podijum.

Ostali sportovi 22.04.2017 | 13:15
Moto GP: Divlji zapad zove Markeza!
Sezona nije dobro počela za Marka Markeza! Pao je u Argentini, a Maverik Vinjales je izdominirao na prve dve trke. Šta će se desiti ukoliko Španac u kombinezonu Repsol Honde omane i u Ostinu? Ništa, samo će mu odbrana šampionskog statusa postati u relativnom smislu preteška misija.

„Nakon trke u Argentini, drago mi je da idem na Ostin, odnosnu na stazu koju volim. Naravno, bilo bi bolje da tamo odlazim u nešto boljem položaju. U svakom slučaju, daću više od sto procenata snage da uspem i da osvojim prvi podijum ove sezone“, rekao je Mark Markez, najavljujući da nema predaje u novoj rundi koju ne bi smeo da izgubi ukoliko misli da odbrani titulu šampiona kraljevske klase.

„Imam stvarno lepe uspomene na Ostin. Za mene je to jedno od najlepših takmičenja u celom takmičarskom kalendaru. Sviđaju mi se i američki fanovi, pa hajde da se vratimo u akciju i vidimo kako će nam tamo ići“, zaključio je Markez.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar