Мото ГП: Дивљи запад зове Маркеза!

Последњи је час за одбрану шампионског достојанства! Актуелни шампион се радује трци на Остину и верује да је способан за подијум.

Остали спортови 22.04.2017 | 13:15
Мото ГП: Дивљи запад зове Маркеза!
Сезона није добро почела за Марка Маркеза! Пао је у Аргентини, а Маверик Вињалес је издоминирао на прве две трке. Шта ће се десити уколико Шпанац у комбинезону Репсол Хонде омане и у Остину? Ништа, само ће му одбрана шампионског статуса постати у релативном смислу претешка мисија.

„Након трке у Аргентини, драго ми је да идем на Остин, односну на стазу коју волим. Наравно, било би боље да тамо одлазим у нешто бољем положају. У сваком случају, даћу више од сто процената снаге да успем и да освојим први подијум ове сезоне“, рекао је Марк Маркез, најављујући да нема предаје у новој рунди коју не би смео да изгуби уколико мисли да одбрани титулу шампиона краљевске класе.

„Имам стварно лепе успомене на Остин. За мене је то једно од најлепших такмичења у целом такмичарском календару. Свиђају ми се и амерички фанови, па хајде да се вратимо у акцију и видимо како ће нам тамо ићи“, закључио је Маркез.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар