Jović na liječenju u Minhenu, pomogli Sale i Pešići!

"Ovo kažem da se ne bi otvarale neke teme", rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić u ponedeljak, dan pre najvažnije utakmice u sezoni.

Košarka 03.04.2017 | 18:15
Jović na liječenju u Minhenu, pomogli Sale i Pešići!
Železnik. Utorak, 19.00 (Arena sport 1). Majstorica polufinala ABA lige.

Bez Stefana Jovića, koji je zbog povrede leđa otputovao u Nemačku, na detaljne preglede i terapije kod jednog od najpoznatijih specijalista u Evropi.

Za razliku od prethodnih ključnih mečeva, koje je Crvena zvezda igrala bez prvog plejmejkera i jednog od najvažnijih igrača, kada je Jović bio u opremi, pokušavao, pa se vraćao na klupu ili pratio saigrače iz prvih redova tribina, ovog puta on neće biti prisutan.

"Jović je danas otišao u Minhen kod jednog od najboljih doktora za tu vrstu povrede, koju on već neko vreme vuče", rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić dan pred najvažniju utakmicu u sezoni, u kojoj će njegov sadašnji i bivši klub igrati za finale, samim tim i pravo da se bore za mesto u Evroligi 2017/18.

"Hvala selektoru Aleksandru Đorđeviću, kao i Kariju i Marku Pešiću, koji su nam pomogli oko ovog kontakta. Nadam se da će on po povratku početi da radi normalno sa ostatkom ekipe i da će biti u mogućnosti da nam pomogne. Ovo kažem da bi se znalo u kakvom je on stanju i da se ne bi otvarale neke teme...", dodao je Radonjić, koji je rekao da očekuje da se Jović vrati do 10. aprila.

Tog dana biće odigrana prva utakmica finala ABA lige u kojoj će se takođe desetkovana Cedevita sastati sa pobednikom utakmice Crvena zvezda - Budućnost.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar