Јовић на лијечењу у Минхену, помогли Сале и Пешићи!

"Ово кажем да се не би отварале неке теме", рекао је тренер Црвене звезде Дејан Радоњић у понедељак, дан пре најважније утакмице у сезони.

Кошарка 03.04.2017 | 18:15
Јовић на лијечењу у Минхену, помогли Сале и Пешићи!
Железник. Уторак, 19.00 (Арена спорт 1). Мајсторица полуфинала АБА лиге.

Без Стефана Јовића, који је због повреде леђа отпутовао у Немачку, на детаљне прегледе и терапије код једног од најпознатијих специјалиста у Европи.

За разлику од претходних кључних мечева, које је Црвена звезда играла без првог плејмејкера и једног од најважнијих играча, када је Јовић био у опреми, покушавао, па се враћао на клупу или пратио саиграче из првих редова трибина, овог пута он неће бити присутан.

"Јовић је данас отишао у Минхен код једног од најбољих доктора за ту врсту повреде, коју он већ неко време вуче", рекао је тренер Црвене звезде Дејан Радоњић дан пред најважнију утакмицу у сезони, у којој ће његов садашњи и бивши клуб играти за финале, самим тим и право да се боре за место у Евролиги 2017/18.

"Хвала селектору Александру Ђорђевићу, као и Карију и Марку Пешићу, који су нам помогли око овог контакта. Надам се да ће он по повратку почети да ради нормално са остатком екипе и да ће бити у могућности да нам помогне. Ово кажем да би се знало у каквом је он стању и да се не би отварале неке теме...", додао је Радоњић, који је рекао да очекује да се Јовић врати до 10. априла.

Тог дана биће одиграна прва утакмица финала АБА лиге у којој ће се такође десеткована Цедевита састати са победником утакмице Црвена звезда - Будућност.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар