Otkriveno ko je pucao na Peconija?

Beogradska policija traga za kontroverznim biznismenom Željkom Rutovićem, koji je identifikovan kao osoba koja je pucala u vlasnika TV Happy Predraga Rankovića Peconija, nezvanično saznaje "Blic".

Srbija 23.03.2017 | 11:42
Otkriveno ko je pucao na Peconija?
Policija traga za njim i još dve osobe koje su osumnjičene da su učestvovale u pucnjavi.

Kako saznajemo, za stolom su sedeli Peconi, Srđan Milovanović vlasnik Kopernikusa, Milo Đurasković, pevačica Tijana Radivojević i još dve devojke, Novica Kocić vlasnik firme Građevinar i Zvezdara teatra, kao i biznismen Željko R, koji je osumnjičen za napad.

Prema izjavama svedoka, Peconi i Žejko su sedeli zajedno, ali na suprotnim stranama stola. U jednom trenutku Žejko je navodno počeo da vređa jednu od devojaka koja je sedela sa njima, a Peconi ga je upozorio da to ne radi.

Željko je, prema nezvaničnim informacijama, odgovorio da se ne meša, a nekoliko minuta kasnije je izvadio je pištolj iz torbice i pucao na Peconija.

Očevidici su svedočili da je u hotelu nastao potpuni haos, a Željko je, kako kažu, pobesneo i počeo da baca na Peconija sve što mu se našlo pod rukom.

Za susednim stolovima sedelo je obezbeđenje oba biznismena koje je reagovalo i posle gužve koja je takođe snimljena sigurnosnom kamerom, sprečilo pravi masakr.

Kako saznajemo, u toku dana će saslušati Peconija, a za nekoliko dana će uslediti još jedna operacija krvih sudova.

(Kurir/Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar