Откривено ко је пуцао на Пецонија?

Београдска полиција трага за контроверзним бизнисменом Жељком Рутовићем, који је идентификован као особа која је пуцала у власника ТВ Хаппy Предрага Ранковића Пецонија, незванично сазнаје "Блиц".

Србија 23.03.2017 | 11:42
Откривено ко је пуцао на Пецонија?
Полиција трага за њим и још две особе које су осумњичене да су учествовале у пуцњави.

Како сазнајемо, за столом су седели Пецони, Срђан Миловановић власник Коперникуса, Мило Ђурасковић, певачица Тијана Радивојевић и још две девојке, Новица Коцић власник фирме Грађевинар и Звездара театра, као и бизнисмен Жељко Р, који је осумњичен за напад.

Према изјавама сведока, Пецони и Жејко су седели заједно, али на супротним странама стола. У једном тренутку Жејко је наводно почео да вређа једну од девојака која је седела са њима, а Пецони га је упозорио да то не ради.

Жељко је, према незваничним информацијама, одговорио да се не меша, а неколико минута касније је извадио је пиштољ из торбице и пуцао на Пецонија.

Очевидици су сведочили да је у хотелу настао потпуни хаос, а Жељко је, како кажу, побеснео и почео да баца на Пецонија све што му се нашло под руком.

За суседним столовима седело је обезбеђење оба бизнисмена које је реаговало и после гужве која је такође снимљена сигурносном камером, спречило прави масакр.

Како сазнајемо, у току дана ће саслушати Пецонија, а за неколико дана ће уследити још једна операција крвих судова.

(Курир/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар