Odluka o premijeru u aprilu ili maju?

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će odluka o novom premijeru, ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima, biti doneta u aprilu ili maju, i da će novi predsednik vlade biti marljiv i vredan.

Srbija 23.03.2017 | 07:26
Odluka o premijeru u aprilu ili maju?
Vučić je, gostujući na televiziji Prva, rekao da je rok za primopredaju dužnost sa starog na novog predsednika još daleko, ali da će odluka, ukoliko SNS pobedi biti u aprilu ili maju.

"Ali on će svakako biti neko ko je marljiv i vredan, i neko ko će moći da razume ono što govori i profesor (ekonomista Dragan) Ðuričin i profesor (predsednik Fiskalnog saveta Pavle) Petrović, umeti da poštuje tu vrstu kritike", rekao je Vučić.

(Tanjug)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ahaa

23.03.2017 08:03

Beli pobjedjuje,narod je izrevoltiran ,isto ti ili Beli narodu je isto ništa ti nisi uradio,a kancelarki Merkelici je svejedno ko je.

ODGOVORITE
Name

Tito

23.03.2017 09:59

Ajd nelupaj matereti! Ako nemas nista pametnije reci, onda nemoj ni takve bljuvotine iznositi. Vucic je jedini politicar iz regiona, za kog se s pravom moze reci da "vrijedi" i da je u svom mandatu nesto dobro i pozitivno uradio. A ti si sad faca pa ga poistovjecujes sa BELIM. Cuti rdjo jedna.