Одлука о премијеру у априлу или мају?

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да ће одлука о новом премијеру, уколико он победи на председничким изборима, бити донета у априлу или мају, и да ће нови председник владе бити марљив и вредан.

Србија 23.03.2017 | 07:26
Одлука о премијеру у априлу или мају?
Вучић је, гостујући на телевизији Прва, рекао да је рок за примопредају дужност са старог на новог председника још далеко, али да ће одлука, уколико СНС победи бити у априлу или мају.

"Али он ће свакако бити неко ко је марљив и вредан, и неко ко ће моћи да разуме оно што говори и професор (економиста Драган) Ðуричин и професор (председник Фискалног савета Павле) Петровић, умети да поштује ту врсту критике", рекао је Вучић.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ахаа

23.03.2017 08:03

Бели побједјује,народ је изреволтиран ,исто ти или Бели народу је исто ништа ти ниси урадио,а канцеларки Меркелици је свеједно ко је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

23.03.2017 09:59

Ајд нелупај матерети! Ако немас ниста паметније реци, онда немој ни такве бљувотине износити. Вуциц је једини политицар из региона, за ког се с правом мозе реци да "вриједи" и да је у свом мандату несто добро и позитивно урадио. А ти си сад фаца па га поистовјецујес са БЕЛИМ. Цути рдјо једна.