Starleta tvrdi: Bila sam mu ljubavnica

Iako je tri i po godine u srećnom braku sa suprugom Jelenom, s kojom je dobio i dijete, Novak Đoković mora se da suoči s prošlošću i navodnom aferom sa Slađanom Damjanović.

Srbija 22.03.2017 | 12:17
Starleta tvrdi: Bila sam mu ljubavnica
“Bilo je to davno, ali Novaku Đokoviću zapela sam za oko čim me vidio. Ni ja nisam bila ravnodušna jer stvarno volim sportiste”, otkrila je srpska pjevačica i manekenka Slađana Damjanović u razgovoru za tabloid “Svet”.

Ona se sa najboljim srpskim teniserom srela prije desetak godina u Atini, kada je navodno počela njihova veza.

“Nekoliko puta me čak poveo na teniski meč, ali pratili smo ga iz različitih loža kako ništa ne bi bilo sumnjivo. Čak sam i upoznala njegovu porodicu”, tvrdi Novosađanka, koja razmišlja o oživljavanju karijere narodnjačke pjevačice.

“Slađa je izlazila na splavove isključivo s ciljem da pronađe dobar materijal za udaju. Tako je upoznala i Novaka Đokovića”, rekao je jedan od članova benda “2 Hot”, čiji je Slađa nekada bila član.

Prvi teniser svijeta Novak Đoković u braku je sa suprugom Jelenom Ristić od septembra 2013. godine, s kojom je godinu dana potom dobio sina Stefana.

(24Sata.hr)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Karadoz

22.03.2017 12:28

Sve je moguce i da se mala reklamira i da je Nole umakao gdje nije trebalo

ODGOVORITE
Name

Zool

22.03.2017 12:28

Ako je po splavovima tražila materijal za udaju i u Atini upoznala Novaka koji ju je vodio na teniske mečeve onda je to vrlo moguće jer je Novak CEO život provodio po splavovima i turnirima u Atini.

ODGOVORITE
Name

Haha

23.03.2017 06:02

Bravo, majstore i meni je to zapelo za oko.

Name

No

22.03.2017 17:51

Mala ga je sigurno ucenjivala.pa sad izasla u javnost da podigne rejting..ali dobra je..

ODGOVORITE