Старлета тврди: Била сам му љубавница

Иако је три и по године у срећном браку са супругом Јеленом, с којом је добио и дијете, Новак Ђоковић мора се да суочи с прошлошћу и наводном афером са Слађаном Дамјановић.

Србија 22.03.2017 | 12:17
Старлета тврди: Била сам му љубавница
“Било је то давно, али Новаку Ђоковићу запела сам за око чим ме видио. Ни ја нисам била равнодушна јер стварно волим спортисте”, открила је српска пјевачица и манекенка Слађана Дамјановић у разговору за таблоид “Свет”.

Она се са најбољим српским тенисером срела прије десетак година у Атини, када је наводно почела њихова веза.

“Неколико пута ме чак повео на тениски меч, али пратили смо га из различитих ложа како ништа не би било сумњиво. Чак сам и упознала његову породицу”, тврди Новосађанка, која размишља о оживљавању каријере народњачке пјевачице.

“Слађа је излазила на сплавове искључиво с циљем да пронађе добар материјал за удају. Тако је упознала и Новака Ђоковића”, рекао је један од чланова бенда “2 Хот”, чији је Слађа некада била члан.

Први тенисер свијета Новак Ђоковић у браку је са супругом Јеленом Ристић од септембра 2013. године, с којом је годину дана потом добио сина Стефана.

(24Сата.хр)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Карадоз

22.03.2017 12:28

Све је могуце и да се мала рекламира и да је Ноле умакао гдје није требало

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

22.03.2017 12:28

Ако је по сплавовима тражила материјал за удају и у Атини упознала Новака који ју је водио на тениске мечеве онда је то врло могуће јер је Новак ЦЕО живот проводио по сплавовима и турнирима у Атини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

23.03.2017 06:02

Браво, мајсторе и мени је то запело за око.

Name

Но

22.03.2017 17:51

Мала га је сигурно уцењивала.па сад изасла у јавност да подигне рејтинг..али добра је..

ОДГОВОРИТЕ