Ljubav iz mladosti: Ložio sam se na...

Direktor Granda otkrio detalje iz mladosti.

Srbija 22.03.2017 | 12:14
Ljubav iz mladosti: Ložio sam se na...
Saša Popović dugo je bio zaljubljen u Biljanu Jevtić. Direktor "Granda" otkrio je da je početkom 80-ih pokušavao da smuva pevačicu, ali ga je preduhitrio Aca Ilić, koji se ubrzo oženio njome. Tadašnji šef najpopularnijeg jugoslovenskog orkestra Slatki greh ističe da je pao na Biljaninu dobrotu i velike, prirodne grudi.

"Dok se nisam oženio Suzanom Jovanović, bio sam zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pevačica, bila je prelepa i imala je velike, prirodne grudi. To mi se uvek dopadalo kod nje. Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. E, onda ju je preoteo Aca Ilić, koji se ubrzo i oženio njome. Pretekao me je! Ne znam šta je videla na njemu (smeh)", rekao je direktor "Granda".



S druge strane, Bilja kaže da je Saša nikada nije interesovao kao muškarac.

"Lepo je kada je neko u nekog zaljubljen, ali moj suprug je taj koji je osvojio moje srce. Nikad nisam radila sa Sašom. Imali samo samo jedan susret, kada me je pokojna Rada Todorović Babić vodila na Brenin koncert da vidim kako izgleda. Tek sam počinjala i bila sam njen pulen", kaže Biljana i dodaje:

"Tada sam prvi put videla Sašu. Nisam znala da sam mu se dopadala, ali to nije ružno. Nikada nisam obraćala pažnju na njega, a pogotovo na to kakav je frajer bio. Tvrdim samo da je divan drug i čovek prema meni, ali nisam ga nikada gledala na taj način. Čim sam počela karijeru 1983, upoznala sam Aleksandra i tada su za mene završene sve priče o frajerima. On ih je sve oterao i preduhitrio", rekla je pevačica za "Kurir Stars".

(Srbija danas/Kurir stars)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Laz

22.03.2017 11:59

A ,Halid Muslimovic,pa on je bio prije Ace.

ODGOVORITE
Name

da,da,da,ti si zena ta

22.03.2017 12:43

Halid je njih prvi potamanio i a. bekutu i ovu i mnoge druge ali lepota je tu lepe su.

Name

lafo

22.03.2017 13:05

Svaka kaze ti si drugi i tvoj je najveci,a koliko ih je izmjerila pitaj Boga dragoga.

Name

šerif

22.03.2017 12:55

A šerif na konju kasnije

ODGOVORITE
Name

Omerta

22.03.2017 14:32

Ovaj Sasa jako odvratan covjek.

ODGOVORITE