Љубав из младости: Ложио сам се на...

Директор Гранда открио детаље из младости.

Србија 22.03.2017 | 12:14
Љубав из младости: Ложио сам се на...
Саша Поповић дуго је био заљубљен у Биљану Јевтић. Директор "Гранда" открио је да је почетком 80-их покушавао да смува певачицу, али га је предухитрио Аца Илић, који се убрзо оженио њоме. Тадашњи шеф најпопуларнијег југословенског оркестра Слатки грех истиче да је пао на Биљанину доброту и велике, природне груди.

"Док се нисам оженио Сузаном Јовановић, био сам заљубљен у Биљану Јевтић. Каква је она риба била! Поред тога што је била добра певачица, била је прелепа и имала је велике, природне груди. То ми се увек допадало код ње. Сретао сам је на наступима и дружили смо се, али међу нама се никада ништа није десило. Е, онда ју је преотео Аца Илић, који се убрзо и оженио њоме. Претекао ме је! Не знам шта је видела на њему (смех)", рекао је директор "Гранда".



С друге стране, Биља каже да је Саша никада није интересовао као мушкарац.

"Лепо је када је неко у неког заљубљен, али мој супруг је тај који је освојио моје срце. Никад нисам радила са Сашом. Имали само само један сусрет, када ме је покојна Рада Тодоровић Бабић водила на Бренин концерт да видим како изгледа. Тек сам почињала и била сам њен пулен", каже Биљана и додаје:

"Тада сам први пут видела Сашу. Нисам знала да сам му се допадала, али то није ружно. Никада нисам обраћала пажњу на њега, а поготово на то какав је фрајер био. Тврдим само да је диван друг и човек према мени, али нисам га никада гледала на тај начин. Чим сам почела каријеру 1983, упознала сам Александра и тада су за мене завршене све приче о фрајерима. Он их је све отерао и предухитрио", рекла је певачица за "Курир Старс".

(Србија данас/Курир старс)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Лаз

22.03.2017 11:59

А ,Халид Муслимовиц,па он је био прије Аце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да,да,да,ти си зена та

22.03.2017 12:43

Халид је њих први потаманио и а. бекуту и ову и многе друге али лепота је ту лепе су.

Name

лафо

22.03.2017 13:05

Свака казе ти си други и твој је највеци,а колико их је измјерила питај Бога драгога.

Name

шериф

22.03.2017 12:55

А шериф на коњу касније

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омерта

22.03.2017 14:32

Овај Саса јако одвратан цовјек.

ОДГОВОРИТЕ