Obruč se steže: Jelenu je ubio...?

Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović koja je potresla javnost preuzeo je Interpol, a sumnja se da iza zločina stoji kamiondžija koji je na identičan način usmrtio još najmanje dve devojke u inostranstvu.

Srbija 22.03.2017 | 11:01
Obruč se steže: Jelenu je ubio...?
Policija je dobila molbu od kolega iz Nemačke i Austrije sa zahtevom da im se dostavi celokupna dokumentacija u vezi s ubistvom Marjanovićeve, čije je telo 3. aprila 2016. pronađeno u kanalu u Borči, saznaje “Srpski telegraf”.

"Inspektori kriminalističkih policija dve zemlje sumnjaju da je reč o serijskom ubici, koji je na gotovo isti način likvidirao jednu devojku u Nemačkoj i jednu u Austriji. Postoje neoborivi dokazi da iza tih zločina stoji vozač kamiona koji je prevozio robu od Turske preko Srbije u Austriju i Nemačku", rekao je izvor “Srpskog telegrafa”.



Prema njegovim rečima, žrtve kamiondžije nastradale su dok su trčale pored reke, isto kao i Jelena Marjanović. 

"Džogirale su i obe su usmrćene s više udaraca po glavi alatom ili kamenom. Lobanje su im bile smrskane, a lice unakaženo. Ti slučajevi dosta podsećaju na ubistvo pevačice. I ona je trčala, a usmrćena je udarcima po glavi. Interesantno je i to da postoji mogućnost da je u trenutku nestanka i likvidacije Jelene Marjanović ovaj kamiondžija prošao kroz Srbiju", dodaje izvor.

Zbog ozbiljnosti slučaja i sličnosti zločina u tri zemlje, u istragu se uključio i Interpol. 

"Nemačkoj i Austrijskoj policiji biće dostavljene fotografije i celokupan dosije u vezi s likvidacijom mlade pevačice 'Granda'. Ne isključuje se nijedna mogućnost , pa čak ni ta da iza zločina u Srbiji stoji upravo kamiondžija. Strane policije obaviće sva neophodna istraživanja i veštačenja kako bi se utvrdilo da li je Jelenu ubio serijski ubica. Srpski inspektori su u svakodnevnom kontaktu s Interpolom, sarađuju i razmenjuju informacije da se zločin rasvetli", zaključuje izvor.

Zoran Marjanović, suprug zverski ubijene Jelene, uveren je da će policija uhapsiti ubicu njegove žene pre godišnjice zločina 2. aprila. On kaže da ima puno poverenje u rad policije i dodaje da ga raduje informacija da se istraga bliži kraju.



"Iskreno, zvaničnih informacija iz policije nemam, niko me ne zove niti mi saopštava u kom pravcu ide istraga. Međutim, nezvanično se svašta priča, a do mene je nedavno doprla informacija da je hapšenje ubice pitanje dana i da policija ima skoro sve potrebne dokaze da bi ga privela pravdi", rekao je Zoran za “Informer”.

Pre njegovim rečima, iako se obruč oko ubice steže, nema nikakvih naznaka ko bi to mogao da bude. 

"Ta informacija se u policiji čuva u najstrožoj tajnosti. Očigledno je da ljudi ozbiljno rade svoj posao i zato mi ne pada na pamet da se mešam u njihov rad i da u medijima licitiram ko bi mogao da bude Jelenin ubica. Znam da policija zna ko je to i da im nedostaje još malo do formalnog dokaza i hapšenja. Moja intimna želja je da zločinca privedu pre godišnjice ubistva 2. aprila", dodao je Zoran.

(Kurir/Telegraf/Informer)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Istina

22.03.2017 10:56

Po Kuriru i Informeru a posebno Vucicu pred palamentarne izbore od prosle godine ubica je davno trebao biti poznat javnosti Ali nista od toga.

ODGOVORITE
Name

Izbori

22.03.2017 11:01

Sjeca li se neko ko je molio policiju da ne objavljuje ime ubice dok se ne zavrsi glasanje za lkalne izbore.Opet izbori i opet manipulacuja.Dokaz da je izborna kampanua FUJ.Postedite porodicu,uhapsite ubicu i onda kazite javnosti sta ste uradili.

ODGOVORITE
Name

snouden

22.03.2017 12:16

Po Vučiću i Kuriru ubica je davno pronađen , samo čekaju da se preda sam , izbori idu ope će priče bla , bla , bla......

ODGOVORITE
Name

cris

22.03.2017 13:22

Opet koristi Jelenu za predizbornu kampanju

ODGOVORITE
Name

bsk

22.03.2017 19:18

Cuj sad kamiondzija da nije paja i Jahre ovo je Maslo vucica a sledeci osumljiceni bice pekar sladoledzija ili pitaj boga ko i odakle im ta ideja kamiondzija pa ne idu kamioni tim nasipom gde je ona trcala ja mislim da je policija bila sasvim blizu ubici ovo sada je da policiju sto dalje odvuce od pravog ubice nekome je to u interesu.

ODGOVORITE