Обруч се стеже: Јелену је убио...?

Случај убиства певачице Јелене Марјановић која је потресла јавност преузео је Интерпол, а сумња се да иза злочина стоји камионџија који је на идентичан начин усмртио још најмање две девојке у иностранству.

Србија 22.03.2017 | 11:01
Обруч се стеже: Јелену је убио...?
Полиција је добила молбу од колега из Немачке и Аустрије са захтевом да им се достави целокупна документација у вези с убиством Марјановићеве, чије је тело 3. априла 2016. пронађено у каналу у Борчи, сазнаје “Српски телеграф”.

"Инспектори криминалистичких полиција две земље сумњају да је реч о серијском убици, који је на готово исти начин ликвидирао једну девојку у Немачкој и једну у Аустрији. Постоје необориви докази да иза тих злочина стоји возач камиона који је превозио робу од Турске преко Србије у Аустрију и Немачку", рекао је извор “Српског телеграфа”.



Према његовим речима, жртве камионџије настрадале су док су трчале поред реке, исто као и Јелена Марјановић. 

"Џогирале су и обе су усмрћене с више удараца по глави алатом или каменом. Лобање су им биле смрскане, а лице унакажено. Ти случајеви доста подсећају на убиство певачице. И она је трчала, а усмрћена је ударцима по глави. Интересантно је и то да постоји могућност да је у тренутку нестанка и ликвидације Јелене Марјановић овај камионџија прошао кроз Србију", додаје извор.

Због озбиљности случаја и сличности злочина у три земље, у истрагу се укључио и Интерпол. 

"Немачкој и Аустријској полицији биће достављене фотографије и целокупан досије у вези с ликвидацијом младе певачице 'Гранда'. Не искључује се ниједна могућност , па чак ни та да иза злочина у Србији стоји управо камионџија. Стране полиције обавиће сва неопходна истраживања и вештачења како би се утврдило да ли је Јелену убио серијски убица. Српски инспектори су у свакодневном контакту с Интерполом, сарађују и размењују информације да се злочин расветли", закључује извор.

Зоран Марјановић, супруг зверски убијене Јелене, уверен је да ће полиција ухапсити убицу његове жене пре годишњице злочина 2. априла. Он каже да има пуно поверење у рад полиције и додаје да га радује информација да се истрага ближи крају.



"Искрено, званичних информација из полиције немам, нико ме не зове нити ми саопштава у ком правцу иде истрага. Међутим, незванично се свашта прича, а до мене је недавно допрла информација да је хапшење убице питање дана и да полиција има скоро све потребне доказе да би га привела правди", рекао је Зоран за “Информер”.

Пре његовим речима, иако се обруч око убице стеже, нема никаквих назнака ко би то могао да буде. 

"Та информација се у полицији чува у најстрожој тајности. Очигледно је да људи озбиљно раде свој посао и зато ми не пада на памет да се мешам у њихов рад и да у медијима лицитирам ко би могао да буде Јеленин убица. Знам да полиција зна ко је то и да им недостаје још мало до формалног доказа и хапшења. Моја интимна жеља је да злочинца приведу пре годишњице убиства 2. априла", додао је Зоран.

(Курир/Телеграф/Информер)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Истина

22.03.2017 10:56

По Куриру и Информеру а посебно Вуцицу пред паламентарне изборе од просле године убица је давно требао бити познат јавности Али ниста од тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

22.03.2017 11:01

Сјеца ли се неко ко је молио полицију да не објављује име убице док се не заврси гласање за лкалне изборе.Опет избори и опет манипулацуја.Доказ да је изборна кампануа ФУЈ.Постедите породицу,ухапсите убицу и онда казите јавности ста сте урадили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сноуден

22.03.2017 12:16

По Вучићу и Куриру убица је давно пронађен , само чекају да се преда сам , избори иду опе ће приче бла , бла , бла......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црис

22.03.2017 13:22

Опет користи Јелену за предизборну кампању

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

22.03.2017 19:18

Цуј сад камиондзија да није паја и Јахре ово је Масло вуцица а следеци осумљицени бице пекар сладоледзија или питај бога ко и одакле им та идеја камиондзија па не иду камиони тим насипом где је она трцала ја мислим да је полиција била сасвим близу убици ово сада је да полицију сто даље одвуце од правог убице некоме је то у интересу.

ОДГОВОРИТЕ