Male tajne čuvene serije "Bolji život"

Glumac odbio angažman zbog snimanja filma „Oficir s ružom“, dok je za Violetu bila izabrana Ena Begović. . .

Srbija 22.03.2017 | 07:12
Male tajne čuvene serije "Bolji život"
Deo čuvene porodice Popadić iz čuvene serije „Bolji život“ trebalo je da bude i Žarko Laušević, saznaje Kurir.

Proslavljeni glumac morao je da odbije ulogu Aleksandra Saše Popadića, koja je proslavila njegovog kolegu Borisa Komnenića, jer je dobio angažman u filmu „Oficir s ružom“.

"Žarka su želeli za ulogu Saše. Međutim, termini snimanja serije preklopili su se s filmom, a on nije nije mogao da radi paralelno na dva fronta. Lauš je imao 27 godina i bio je idealan da igra advokata i najstarijeg člana porodice. Boris je tek nakon njegove odluke da vrati ulogu izabran kao najbolje rešenje", kaže za Kurir Lauševićeva prijateljica sa studija koja je tada radila kao ispomoć na seriji „Bolji život“.

Žarko Laušević je ostao nedostupan za komentar do zaključenja broja, a i Ceca Bojković nije mogla da demantuje naša saznanja.

"Kurir sve zna prvi. Mi koji smo igrali Popadiće nismo pravi sagovornici za to kome su još nuđene uloge. I Emiliju je verovatno trebalo da igra neko drugi", kratko je rekla Ceca.



I za čuvenu Violetu Popadić bilo je više kandidata, a tada velika zvezda Ena Begović zbog obaveza u pozorištu zahvalila se producentima na ponuđenoj ulozi.

"Išla je iz projekta u projekat, a u 'Boljem životu' sigurno nije mogla da igra jer je imala obaveza u pozorištu. Igrala je te godine u predstavi 'Skup', po tekstu Marina Držića, na Dubrovačkim letnjim igrama, a pripremale smo zajedno komad 'Grička veštica' po tekstu Marije Jurić Zagorke", objasnila je za Kurir njena rođena sestra Mia Begović.

Magazin Stori okupio je ponovo porodicu Popadić nakon više od 30 godina, a ekskluzivnu reportažu sa izjavama junaka „Boljeg života“ možete naći u novom broju, koji je u prodaji na svim kioscima.



Popadići nakon 30 godina... Naslovna strana novog broja magazina Stori

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar