Мале тајне чувене серије "Бољи живот"

Глумац одбио ангажман због снимања филма „Официр с ружом“, док је за Виолету била изабрана Ена Беговић. . .

Србија 22.03.2017 | 07:12
Мале тајне чувене серије "Бољи живот"
Део чувене породице Попадић из чувене серије „Бољи живот“ требало је да буде и Жарко Лаушевић, сазнаје Курир.

Прослављени глумац морао је да одбије улогу Александра Саше Попадића, која је прославила његовог колегу Бориса Комненића, јер је добио ангажман у филму „Официр с ружом“.

"Жарка су желели за улогу Саше. Међутим, термини снимања серије преклопили су се с филмом, а он није није могао да ради паралелно на два фронта. Лауш је имао 27 година и био је идеалан да игра адвоката и најстаријег члана породице. Борис је тек након његове одлуке да врати улогу изабран као најбоље решење", каже за Курир Лаушевићева пријатељица са студија која је тада радила као испомоћ на серији „Бољи живот“.

Жарко Лаушевић је остао недоступан за коментар до закључења броја, а и Цеца Бојковић није могла да демантује наша сазнања.

"Курир све зна први. Ми који смо играли Попадиће нисмо прави саговорници за то коме су још нуђене улоге. И Емилију је вероватно требало да игра неко други", кратко је рекла Цеца.



И за чувену Виолету Попадић било је више кандидата, а тада велика звезда Ена Беговић због обавеза у позоришту захвалила се продуцентима на понуђеној улози.

"Ишла је из пројекта у пројекат, а у 'Бољем животу' сигурно није могла да игра јер је имала обавеза у позоришту. Играла је те године у представи 'Скуп', по тексту Марина Држића, на Дубровачким летњим играма, а припремале смо заједно комад 'Гричка вештица' по тексту Марије Јурић Загорке", објаснила је за Курир њена рођена сестра Миа Беговић.

Магазин Стори окупио је поново породицу Попадић након више од 30 година, а ексклузивну репортажу са изјавама јунака „Бољег живота“ можете наћи у новом броју, који је у продаји на свим киосцима.



Попадићи након 30 година... Насловна страна новог броја магазина Стори

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар