U Palermu ništa novo....sem trenera! Opet!

Četvrta sreća?! Palermo je otpustio trećeg trenera ove sezone i u potrazi je za novim...

Fudbal 24.01.2017 | 16:30
U Palermu ništa novo....sem trenera! Opet!
Italijanski prvoligaš Palermo u potrazi je za četvrtim trenerom ove sezone, pošto je Eugenio Korini podneo ostavku na tu funkciju.

Lista od januara 2016. godine: Fabio Vivijani, Đovani Tedesko, Đovani Bosi, Đuzepe Jakini, Valter Novolino, Davide Balardini - svi su se oni izrotirali do aprila - u septembru je stigao Roberto de Zerbi, u novembru Eugenio Korini, a sada će kontroverzni gazda Palerma Mauricio Zamparini ponovo u potragu za šefom struke.

Korini je potvrdio da je otišao na svoju inicijativu i tako pretekao kontroverznog predsednika Mauricija Zamparinija da mu uruči planirani otkaz.

"Doneo sam odluku, iako patim zbog toga, ali mi se čini kao pravedan i fer potez. Oduvek sam poštovao Palermo i njegove navijače, ostajem mislima i dalje uz klub", preneo je sajt "Fudbal Italija" reči Korinija pri izlasku sa stadiona Renco Barbera.

Korini se na užarenoj klupi Sicilijanaca zadržao nepuna dva meseca, nakon što je zabeležio samo jednu pobedu u sedam utakmica u Seriji A.

Zamparini je prethodno otpustio Davidea Balardinija posle samo dve utakmice, a potom i Roberta De Zerbija.

Sad se piše da će Zamparini pokušati da nagovori Balardinija da se vrati. Ako je lud da to uradi, pošto je na početku ove sezone izdržao samo dve utakmice.

Posle tri rokade na klupi, Palermo je pretposlednji na tabeli, 11 bodova ispod crte sa samo jednom pobedom u 21 kolu Serije A.

Naravno, na Siciliji je uvek trener kriv.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar