У Палерму ништа ново....сем тренера! Опет!

Четврта срећа?! Палермо је отпустио трећег тренера ове сезоне и у потрази је за новим...

Фудбал 24.01.2017 | 16:30
У Палерму ништа ново....сем тренера! Опет!
Италијански прволигаш Палермо у потрази је за четвртим тренером ове сезоне, пошто је Еугенио Корини поднео оставку на ту функцију.

Листа од јануара 2016. године: Фабио Вивијани, Ђовани Тедеско, Ђовани Боси, Ђузепе Јакини, Валтер Новолино, Давиде Балардини - сви су се они изротирали до априла - у септембру је стигао Роберто де Зерби, у новембру Еугенио Корини, а сада ће контроверзни газда Палерма Маурицио Зампарини поново у потрагу за шефом струке.

Корини је потврдио да је отишао на своју иницијативу и тако претекао контроверзног председника Мауриција Зампаринија да му уручи планирани отказ.

"Донео сам одлуку, иако патим због тога, али ми се чини као праведан и фер потез. Одувек сам поштовао Палермо и његове навијаче, остајем мислима и даље уз клуб", пренео је сајт "Фудбал Италија" речи Коринија при изласку са стадиона Ренцо Барбера.

Корини се на ужареној клупи Сицилијанаца задржао непуна два месеца, након што је забележио само једну победу у седам утакмица у Серији А.

Зампарини је претходно отпустио Давидеа Балардинија после само две утакмице, а потом и Роберта Де Зербија.

Сад се пише да ће Зампарини покушати да наговори Балардинија да се врати. Ако је луд да то уради, пошто је на почетку ове сезоне издржао само две утакмице.

После три рокаде на клупи, Палермо је претпоследњи на табели, 11 бодова испод црте са само једном победом у 21 колу Серије А.

Наравно, на Сицилији је увек тренер крив.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар