Odnosi su dobri, proširiti saradnju

Odnosi Srbije i Bosne i Hercegovine su dobri, a u idućem periodu potrebno je nastaviti i intenzivirati kontakte na najvišem političkom nivou i dati dodatni impuls proširenju ukupne suradnje, ocijenili su danas ministar spoljnih poslova Srbije i ministar spoljnih poslova u Savjetu ministara BiH Ivica Dačić i Igor Crnadak.

Srbija 23.01.2017 | 19:00
Odnosi su dobri, proširiti saradnju
Dačić i Crnadak sastali su se u okviru susreta visokih zvaničnika koje su predvodili predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić, a Crnadak je Dačića pozvao u bilateralnu posjetu.

Kako je saopšteno iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije, Dačić i Crnadak su konstatovali da su u proteklom periodu postignuti značajni pomaci u rješavanju otvorenih pitanja, kao što je slučaj s aktivnostima na završavanju procesa sukcesije diplomatsko-konzularne imovine bivše Jugoslavije.

Na sastanku je ukazano i na potrebu rješavanja preostalih otvorenih pitanja i u tom kontekstu posebno je naglašeno definisanje konačne granične linije između dvije zemlje, javlja Tanjug.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Preplacena radna mjesta

23.01.2017 19:31

Za jednu te istu pricu punu ponovljenih fraza, dobija se silni novac u vidu plate. A o ostalom da ne pricam.

ODGOVORITE
Name

Dragan

23.01.2017 20:36

Preplacena radna mjesta-cime se ti tako vrijednim i znacajnim bavis, majke ti?!

Name

Alo dezurna podrepna muvo

24.01.2017 16:26

Moja plata nije ni 50-ti dio njihovih "primanja", a obrazovaniji sam, pametniji, vrijedniji itd.