Односи су добри, проширити сарадњу

Односи Србије и Босне и Херцеговине су добри, а у идућем периоду потребно је наставити и интензивирати контакте на највишем политичком нивоу и дати додатни импулс проширењу укупне сурадње, оцијенили су данас министар спољних послова Србије и министар спољних послова у Савјету министара БиХ Ивица Дачић и Игор Црнадак.

Србија 23.01.2017 | 19:00
Односи су добри, проширити сарадњу
Дачић и Црнадак састали су се у оквиру сусрета високих званичника које су предводили предсједник Владе Србије Александар Вучић и предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић, а Црнадак је Дачића позвао у билатералну посјету.

Како је саопштено из Министарства спољних послова Србије, Дачић и Црнадак су констатовали да су у протеклом периоду постигнути значајни помаци у рјешавању отворених питања, као што је случај с активностима на завршавању процеса сукцесије дипломатско-конзуларне имовине бивше Југославије.

На састанку је указано и на потребу рјешавања преосталих отворених питања и у том контексту посебно је наглашено дефинисање коначне граничне линије између двије земље, јавља Тањуг.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Преплацена радна мјеста

23.01.2017 19:31

За једну те исту прицу пуну поновљених фраза, добија се силни новац у виду плате. А о осталом да не прицам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

23.01.2017 20:36

Преплацена радна мјеста-циме се ти тако вриједним и знацајним бавис, мајке ти?!

Name

Ало дезурна подрепна муво

24.01.2017 16:26

Моја плата није ни 50-ти дио њихових "примања", а образованији сам, паметнији, вриједнији итд.