Marković se vraća na Ostrvo, ide u Hal!

Lazar Marković vraća se u Liverpul sa pozajmice iz lisabonskog Sportinga, ali će odmah biti prosleđen na pozajmicu u Hal Siti, prenosi ESPN.

Fudbal 24.01.2017 | 16:00
Marković se vraća na Ostrvo, ide u Hal!
Iako su 'Crveni' i 'Lavovi' letos dogovorili jednogodišnji pozajmicu, povremeni srpski reprezentativac nije se snašao na stadionu Žoze Alvalade – odigravši 14 mečeva i postigavši dva pogotka.

Menadžer 'Tigrova' smatra da bi dvadesetdvogodišnji krilni igrač mogao da pomogne njegovom timu u grčevitoj borbi za opstanak. Hal je trenutno 19. na tabeli Premijer lige sa 16 bodova, odnosno dva manje od Svonsi Sitija koji je prvi iznad crte.

Marković je u Liverpul stigao 2014. godine iz Benfike za 20 miliona funti, kao jedan od najperspektivnijih igrača Evrope u tom trenutku, ali nikako nije uspeo da pronađe svoje mesto u ekipi i opravda poverenje tadašnjeg menadžera Brendana Rodžersa.

Postigao je tri gola na 34 nastupa u prvoj sezoni, igrao je čak i desnog beka, ali je već na startu naredne takmičarske godine poslat na pozajmicu u Fenerbahče.

Međutim, i u Istanbulu je imao velikih problema sa povredama, pa nije uspeo da ubedi Jirgena Klopa da mu je potreban.

Bivši igrač Partizana je drugi Srbin koji nije uspeo da ostavi trag na čuvenom Enfildu, posle Milana Jovanovića – koji je odigrao tek 18 utakmica, uz po dve asistencije i gola, dok ostaje da se vidi kako će se razvijati put Marka Grujića.

Momak koji je prošlog leta stigao u Melvud iz Crvene zvezde, za sedam miliona evra, pružao je veoma dobre partije na pripremnim utakmicama, debitovao je u Premijer ligi i gotovo za svaki meč bio u protokolu, ali su ga povrede odvojile od terena u poslednja gotovo tri meseca.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar