Марковић се враћа на Острво, иде у Хал!

Лазар Марковић враћа се у Ливерпул са позајмице из лисабонског Спортинга, али ће одмах бити прослеђен на позајмицу у Хал Сити, преноси ЕСПН.

Фудбал 24.01.2017 | 16:00
Марковић се враћа на Острво, иде у Хал!
Иако су 'Црвени' и 'Лавови' летос договорили једногодишњи позајмицу, повремени српски репрезентативац није се снашао на стадиону Жозе Алваладе – одигравши 14 мечева и постигавши два поготка.

Менаџер 'Тигрова' сматра да би двадесетдвогодишњи крилни играч могао да помогне његовом тиму у грчевитој борби за опстанак. Хал је тренутно 19. на табели Премијер лиге са 16 бодова, односно два мање од Свонси Ситија који је први изнад црте.

Марковић је у Ливерпул стигао 2014. године из Бенфике за 20 милиона фунти, као један од најперспективнијих играча Европе у том тренутку, али никако није успео да пронађе своје место у екипи и оправда поверење тадашњег менаџера Брендана Роџерса.

Постигао је три гола на 34 наступа у првој сезони, играо је чак и десног бека, али је већ на старту наредне такмичарске године послат на позајмицу у Фенербахче.

Међутим, и у Истанбулу је имао великих проблема са повредама, па није успео да убеди Јиргена Клопа да му је потребан.

Бивши играч Партизана је други Србин који није успео да остави траг на чувеном Енфилду, после Милана Јовановића – који је одиграо тек 18 утакмица, уз по две асистенције и гола, док остаје да се види како ће се развијати пут Марка Грујића.

Момак који је прошлог лета стигао у Мелвуд из Црвене звезде, за седам милиона евра, пружао је веома добре партије на припремним утакмицама, дебитовао је у Премијер лиги и готово за сваки меч био у протоколу, али су га повреде одвојиле од терена у последња готово три месеца.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар