Dačić dočekao delegaciju BiH

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić dočekao je danas na Aerodromu "Nikola Tesla“ predsjedavajućeg Savjeta ministara Bosne i Hercegovine Denisa Zvizdića i članove delegacije Bosne i Hercegovine.

Bosna i Hercegovina 22.01.2017 | 18:25
Dačić dočekao delegaciju BiH
U srdačnom i neformalnom razgovoru obje strane izrazile su zadovoljstvo zbog posjete Srbiji, kao i spremnost da se otvoreno razgovara o svim pitanjima koja su od obostranog interesa u cilju zajedničke i stabilne budućnosti, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Dačić je poželio dobrodošlicu delegaciji BiH koju osim Zvizdića čine i zamjenik predsedavajućeg i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović, zamjenik predsjedavajućeg i ministar finansija i trezora Vjekoslav Bevanda, ministar spoljnih poslova Igor Crnadak i ministar komunikacija i transporta Ismir Jusko, navodi se u saopštenju.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je ranije danas da će sa predsjedavajućim Savjeta ministara BiH Denisom Zvizdićem u Beogradu razgovarati o važnim pitanjima za dvije države, ističući da je važno razgovarati o zajedničkoj budućnosti.

Vučić će sa Zvizdićem razgovarati sutra, a večeras će sa njim imati neformalnu večeru.

(Agencije)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

daj boze

22.01.2017 18:53

Dogovorite se molim vas...

ODGOVORITE
Name

dinuis

22.01.2017 18:55

E jbt koja glupost?

ODGOVORITE
Name

baja

22.01.2017 19:46

Sve moj do mojega

Name

Petar Grebivetar

22.01.2017 19:29

Ako Bog da (nije vazno ciji) da ove komsije postignu trajni i kvalitetan dogovor. Na zadovoljstvo i dobrobit svih. Civilizaciski, kao sto radi sav normalan svijet. Da konacno dodju do zakljucka da nas zavadjadjaju sa strane nasi zajednicki neprijatelji kolonizatori. Da bi nas sto vise usitnili i oslabili i tako razjedinjene i neslozne stavili u sluzbu njihovih imperijalistickih interesa. Problem je sto su vecina nasih politicara, a mozda i svi vodeci, zavrbovani od tih istih kolonizatora, i rade za njihove interese, a ne u interesu svojih naroda. Drugim rijecima, nasim zivotima upravljaju klasicni izdajnici. Samo je pitanje koja od velikih sila u odredjenom istoriskom trenutku ima veci uticaj i snagu na nasim prostorima, pa se nasi politicari u regionu vise izmedju sebe svadjaju i krve kako bi zastitili interese svojih stranih mentora, nego interese svog naroda. To je surova stvarnost. Sve ostalo je iluzija da biramo svoje predstavnike i zastitnike nasih interesa. AMIN BOZE.

ODGOVORITE
Name

mir brate

22.01.2017 19:40

Samo se dogovorite mir i ekonomija. dosta gluposti svi zasluzuju bolje.

ODGOVORITE
Name

Sad ce biti

22.01.2017 19:51

Sad ce tlapnje o dobrim odnosima.Da su dobri odnosi vi ne bi imalu cime vladati.

ODGOVORITE
Name

Rt

23.01.2017 05:24

Dodik ima sankcije ništa bolji niste vi dacicu

ODGOVORITE