Дачић дочекао делегацију БиХ

Први потпредсједник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић дочекао је данас на Аеродрому "Никола Тесла“ предсједавајућег Савјета министара Босне и Херцеговине Дениса Звиздића и чланове делегације Босне и Херцеговине.

Босна и Херцеговина 22.01.2017 | 18:25
Дачић дочекао делегацију БиХ
У срдачном и неформалном разговору обје стране изразиле су задовољство због посјете Србији, као и спремност да се отворено разговара о свим питањима која су од обостраног интереса у циљу заједничке и стабилне будућности, саопштило је Министарство спољних послова.

Дачић је пожелио добродошлицу делегацији БиХ коју осим Звиздића чине и замјеник председавајућег и министар спољне трговине и економских односа Мирко Шаровић, замјеник предсједавајућег и министар финансија и трезора Вјекослав Беванда, министар спољних послова Игор Црнадак и министар комуникација и транспорта Исмир Јуско, наводи се у саопштењу.

Премијер Александар Вучић изјавио је раније данас да ће са предсједавајућим Савјета министара БиХ Денисом Звиздићем у Београду разговарати о важним питањима за двије државе, истичући да је важно разговарати о заједничкој будућности.

Вучић ће са Звиздићем разговарати сутра, а вечерас ће са њим имати неформалну вечеру.

(Агенције)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

дај бозе

22.01.2017 18:53

Договорите се молим вас...

ОДГОВОРИТЕ
Name

динуис

22.01.2017 18:55

Е јбт која глупост?

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја

22.01.2017 19:46

Све мој до мојега

Name

Петар Гребиветар

22.01.2017 19:29

Ако Бог да (није вазно цији) да ове комсије постигну трајни и квалитетан договор. На задовољство и добробит свих. Цивилизациски, као сто ради сав нормалан свијет. Да конацно додју до закљуцка да нас завадјадјају са стране наси заједницки непријатељи колонизатори. Да би нас сто висе уситнили и ослабили и тако разједињене и неслозне ставили у слузбу њихових империјалистицких интереса. Проблем је сто су вецина насих политицара, а мозда и сви водеци, заврбовани од тих истих колонизатора, и раде за њихове интересе, а не у интересу својих народа. Другим ријецима, насим зивотима управљају класицни издајници. Само је питање која од великих сила у одредјеном историском тренутку има веци утицај и снагу на насим просторима, па се наси политицари у региону висе измедју себе свадјају и крве како би заститили интересе својих страних ментора, него интересе свог народа. То је сурова стварност. Све остало је илузија да бирамо своје представнике и заститнике насих интереса. АМИН БОЗЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мир брате

22.01.2017 19:40

Само се договорите мир и економија. доста глупости сви заслузују боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сад це бити

22.01.2017 19:51

Сад це тлапње о добрим односима.Да су добри односи ви не би ималу циме владати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рт

23.01.2017 05:24

Додик има санкције ништа бољи нисте ви дацицу

ОДГОВОРИТЕ