Video: Luda završnica meksičkog šampionata!

Tigres i Klub Amerika odigrali su odlučujući meč finala plej-ofa koji su obeležili opšta tuča, jedanaesterci i čak pet crvenih kartona!

Fudbal 26.12.2016 | 19:00
Video: Luda završnica meksičkog šampionata!
Završnica meksičkog šampionata dugo će se pamtiti.

Odlučujući meč finala plej-ofa između Tigresa i Kluba Amerika na stadionu Univerzitario, pred više od 41.000 gledalaca, obeležili su neizvesna završnica, penali, čak pet crvenih kartona i opšta tuča na terenu.

Posle burnih događaja na terenu pobedu je odnela ekipa Tigresa.

U prvom meču plej-ofa bilo je 1:1, takođe i u revanšu (1:1) i to nakon što su oba gola postignuta u produžecima.

Pre toga došlo je do opšte tuče na terenu. Sudija je u 89. minuta meča isključio igrača Tigresa Nila, a pet minuta kasnije Amerika je to iskoristila i povela.

Uporni Tigres nije se predavao, iako su ostali i bez Rivasa zbog crvenog kartona, a potom im je posao bio olakšan, jer je u roku od pet minuta arbitar trojici gostujućih fudbalera (Sambueza, Alvarado i Golc) pokazao put u svlačionicu, nakon fizičkog obračuna u kojem je učestvovalo mnogo igrača.



Duenas je u 119. minutu doneo izjednačenje Tigresu, a potom su domaćini bili stopostotni i u izvođenju penala. Pogodili su sva tri, dok su igrači Amerike sva tri puta bili neuspešni. Zapravo golman domaćina Nauel Guzman bio je pravi heroj meča, jer je odbranio sva tri udarca protivničkih igrača.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar