Видео: Луда завршница мексичког шампионата!

Тигрес и Клуб Америка одиграли су одлучујући меч финала плеј-офа који су обележили општа туча, једанаестерци и чак пет црвених картона!

Фудбал 26.12.2016 | 19:00
Видео: Луда завршница мексичког шампионата!
Завршница мексичког шампионата дуго ће се памтити.

Одлучујући меч финала плеј-офа између Тигреса и Клуба Америка на стадиону Универзитарио, пред више од 41.000 гледалаца, обележили су неизвесна завршница, пенали, чак пет црвених картона и општа туча на терену.

После бурних догађаја на терену победу је однела екипа Тигреса.

У првом мечу плеј-офа било је 1:1, такође и у реваншу (1:1) и то након што су оба гола постигнута у продужецима.

Пре тога дошло је до опште туче на терену. Судија је у 89. минута меча искључио играча Тигреса Нила, а пет минута касније Америка је то искористила и повела.

Упорни Тигрес није се предавао, иако су остали и без Риваса због црвеног картона, а потом им је посао био олакшан, јер је у року од пет минута арбитар тројици гостујућих фудбалера (Самбуеза, Алварадо и Голц) показао пут у свлачионицу, након физичког обрачуна у којем је учествовало много играча.



Дуенас је у 119. минуту донео изједначење Тигресу, а потом су домаћини били стопостотни и у извођењу пенала. Погодили су сва три, док су играчи Америке сва три пута били неуспешни. Заправо голман домаћина Науел Гузман био је прави херој меча, јер је одбранио сва три ударца противничких играча.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар