FSS: Sivić sam otišao iz privatnih razloga...!

Fudbalski savez Srbije potvrdio je da je okončao saradnju sa selektorom mlade reprezentacije Tomislavom Sivićem koji iz "privatnih razloga" podneo ostavku.

Fudbal 26.12.2016 | 17:30
FSS: Sivić sam otišao iz privatnih razloga...!
"Teška srca, ali čistog obraza i uzdignuta čela, uz zahvalnost prošlom i sadašnjem rukovodstvu FSS, saradnicima u stručnom štabu i igračima, rastajem se s mladom reprezentacijom."

"Hvala i selektoru 'A' reprezentacije Slavoljubu Muslinu i koordinatoru Vladimiru Petroviću na zaista dobroj saradnji i razumevanju. Želim svom nasledniku da tortu koju smo napravili plasmanom na Evropsko prvenstvo ukrasi medaljom u Poljskoj. Na kraju želim da naglasim da je moja odluka motivisana isključivo privatnim razlozima", rekao je Sivić.

On je funkciju selektora mlade selekcije Srbije obavljao je od jula prošle godine, kada je nasledio Radovana Ćurčića. ;Sivić je s nacionalnom selekcijom kroz baraž izborio plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Sportski direktor FSS Goran Bunjevčević zahvalio se Siviću na ostvarenom rezultatu i poželeo mu sve najbolje u daljoj karijeri.

"Sivić nas je iznenadio svojom odlukom. Zaista nismo očekivali da će se odlučiti na ovakav potez u ovom trenutku. Nadam se da će u svom daljem radu imati mnogo uspeha. Ja mu to želim od srca. Hvala mu na svemu što je postigao kao selektor mlade reprezentacije. Pred nama je sada zadatak da izaberemo selektora reprezentacije od koje očekujemo da ostvari zapažen rezultat na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, ali s obzirom na okolnosti dobro ćemo da razmislimo kako bi doneli pravu odluku", rekao je Bunjevčević.

Mlada reprezentacija Srbija će na EP u Poljskoj, od 16. do 30. juna 2017, igrati u Grupi B sa selekcijama Portugala, Španije i Makedonije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar