ФСС: Сивић сам отишао из приватних разлога...!

Фудбалски савез Србије потврдио је да је окончао сарадњу са селектором младе репрезентације Томиславом Сивићем који из "приватних разлога" поднео оставку.

Фудбал 26.12.2016 | 17:30
ФСС: Сивић сам отишао из приватних разлога...!
"Тешка срца, али чистог образа и уздигнута чела, уз захвалност прошлом и садашњем руководству ФСС, сарадницима у стручном штабу и играчима, растајем се с младом репрезентацијом."

"Хвала и селектору 'А' репрезентације Славољубу Муслину и координатору Владимиру Петровићу на заиста доброј сарадњи и разумевању. Желим свом наследнику да торту коју смо направили пласманом на Европско првенство украси медаљом у Пољској. На крају желим да нагласим да је моја одлука мотивисана искључиво приватним разлозима", рекао је Сивић.

Он је функцију селектора младе селекције Србије обављао је од јула прошле године, када је наследио Радована Ћурчића. ;Сивић је с националном селекцијом кроз бараж изборио пласман на Европско првенство у Пољској.

Спортски директор ФСС Горан Буњевчевић захвалио се Сивићу на оствареном резултату и пожелео му све најбоље у даљој каријери.

"Сивић нас је изненадио својом одлуком. Заиста нисмо очекивали да ће се одлучити на овакав потез у овом тренутку. Надам се да ће у свом даљем раду имати много успеха. Ја му то желим од срца. Хвала му на свему што је постигао као селектор младе репрезентације. Пред нама је сада задатак да изаберемо селектора репрезентације од које очекујемо да оствари запажен резултат на Европском првенству у Пољској, али с обзиром на околности добро ћемо да размислимо како би донели праву одлуку", рекао је Буњевчевић.

Млада репрезентација Србија ће на ЕП у Пољској, од 16. до 30. јуна 2017, играти у Групи Б са селекцијама Португала, Шпаније и Македоније.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар