Partizan prodaje oba beka?!

Partizan planira prodaju Miletića! Možda i Miroslava Vulićevića...

Fudbal 26.12.2016 | 17:00
Partizan prodaje oba beka?!
Prvi deo prvenstva završili su kao par standardnih bekova, a nastavak sezone možda i ne dočekaju u Partizanu. Nemanja Miletić i Miroslav Vulićević primakli su se izlaznim vratima kluba iz Humske 1 i ukoliko za njih stigne odgovarajuća ponuda tokom zime obojica će napustiti crno-bele.

MOZZART Sportu je u Partizanu potvrđeno da je Miletić na prodaju i da postoji mogućnost da mu sam klub nađe inostrani angažman. Sve to samo šest meseci po dolasku iz Javora i 19 utakmica za novi klub. Iako s početka sezone nije ni dobijao šansu kod Ivana Tomića, 25-godišnji Lozničanin je u tamičarsku ekipu uskočio na utakmici sa bivšim klubom, u Ivanjici 10. avgusta, kad je i asistirao za vodeći gol.

Od tada do poslednjeg kola ostao je nezamenjiv na poziciji levog beka, uz napomenu da nije igrao samo na gostovanju Žarkovu, u osmini finala Kupa Srbije.

Miletić je u međuvremenu deobitovao za reprezentaciju Superlige, koja je u septembru poražena u Kataru (0:3), a nedavno se ponovo našao na spisku selektora Slavoljuba Muslina za gostovanje Sjedinjenim Američkim Državama, u San Dijegu (29. decembra). Sa tim podacima u biografiji, veruju crno-beli, Miletić bi lakše mogao preko granice, a oni bi zauzvrat dobili novac na ime obeštećenja i priliku da, uz već najavljeni tranasfer Alena Stevanovića, lakše premoste period u prvih nekoliko meseci naredne godine.

Osim Stevanovića i Miletića, ali i Nemanje Mihajlovića, Valerija Božinova i Marka Javtovića, sve glasnije se priča da bi tokom predstojećeg prelaznog roka iz Partizana mogao da ode i zamenik kapitena Miroslav Vulićević. Iskusni desni bek će 1. januara ući u poslednjih šest meseci ugovora, što mu omogućava da bez problema pregovara sa zainteresovanim stranama. A činjenica da ima 31 godinu sugeriše da mu je ovo verovatno jedna od poslednjih šansi da napravi iskorak i posle dokazivanja u ovdašenjm fudbalu otvori inostranu stranicu karijere. Što je na osnovu učinak odavno i zaslužio.

U ovom trenutku nije poznato koliko novca bi Partizan mogao da zaradi eventualnim transfeirma Nemanje Miletića i Miroslava Vulićevića, međutim, izvesno je da će u tom slučaju za njih potražiti zamene. Uz napomenu da na desnom beku ionako nema altenrativu (tu poziciju prinudno u Vulićevićevom odustvu pokrivao vezista Milan Radin), dok je na levom opcija Miroslav Bogosavac.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar