Партизан продаје оба бека?!

Партизан планира продају Милетића! Можда и Мирослава Вулићевића...

Фудбал 26.12.2016 | 17:00
Партизан продаје оба бека?!
Први део првенства завршили су као пар стандардних бекова, а наставак сезоне можда и не дочекају у Партизану. Немања Милетић и Мирослав Вулићевић примакли су се излазним вратима клуба из Хумске 1 и уколико за њих стигне одговарајућа понуда током зиме обојица ће напустити црно-беле.

МОЗЗАРТ Спорту је у Партизану потврђено да је Милетић на продају и да постоји могућност да му сам клуб нађе инострани ангажман. Све то само шест месеци по доласку из Јавора и 19 утакмица за нови клуб. Иако с почетка сезоне није ни добијао шансу код Ивана Томића, 25-годишњи Лозничанин је у тамичарску екипу ускочио на утакмици са бившим клубом, у Ивањици 10. августа, кад је и асистирао за водећи гол.

Од тада до последњег кола остао је незамењив на позицији левог бека, уз напомену да није играо само на гостовању Жаркову, у осмини финала Купа Србије.

Милетић је у међувремену деобитовао за репрезентацију Суперлиге, која је у септембру поражена у Катару (0:3), а недавно се поново нашао на списку селектора Славољуба Муслина за гостовање Сједињеним Америчким Државама, у Сан Дијегу (29. децембра). Са тим подацима у биографији, верују црно-бели, Милетић би лакше могао преко границе, а они би заузврат добили новац на име обештећења и прилику да, уз већ најављени транасфер Алена Стевановића, лакше премосте период у првих неколико месеци наредне године.

Осим Стевановића и Милетића, али и Немање Михајловића, Валерија Божинова и Марка Јавтовића, све гласније се прича да би током предстојећег прелазног рока из Партизана могао да оде и заменик капитена Мирослав Вулићевић. Искусни десни бек ће 1. јануара ући у последњих шест месеци уговора, што му омогућава да без проблема преговара са заинтересованим странама. А чињеница да има 31 годину сугерише да му је ово вероватно једна од последњих шанси да направи искорак и после доказивања у овдашењм фудбалу отвори инострану страницу каријере. Што је на основу учинак одавно и заслужио.

У овом тренутку није познато колико новца би Партизан могао да заради евентуалним трансфеирма Немање Милетића и Мирослава Вулићевића, међутим, извесно је да ће у том случају за њих потражити замене. Уз напомену да на десном беку ионако нема алтенративу (ту позицију принудно у Вулићевићевом одуству покривао везиста Милан Радин), док је на левом опција Мирослав Богосавац.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар