Vic o Trampu osvojio svijet na internetu

Novi stari vic ovih dana osvaja internet.

Svijet 15.11.2016 | 07:37
Vic o Trampu osvojio svijet na internetu
Avion će se srušiti. U njemu su četiri putnika, ali samo su tri padobrana. Prvi putnik kaže: "Ja sam Stef Kari, najbolji NBA igrač. Moja ekipa i milioni fanova ne bi mogli bez mene, ne mogu da umrem." Uzme on prvi paket i skoči iz aviona.

Drugi putnik, Donald Trump, kaže: “Ja sam novi predsednik najmoćnije države na svetu i najpametniji predsednik u američkoj istoriji, pa moji ljudi ne žele da umrem." Uzme on drugi paket i skoči iz aviona.

Treći putnik, Papa, kaže četvrtom, 10-godišnjem školarcu: "Sinko, ja sam star i nemam u sebi još puno godina, ti imaš život ispred sebe i ja ću se žrtvovati i ostaviti ti zadnji padobran."

"U redu je", kaže dečak, "Ima padobran i za vas - najpametniji američki predsednik je uzeo moju školsku torbu."

Iako je vic star (neki će se verojatno setiti verzija s Titom, Tuđmanom...), nova verzija s Trampom na društvenim mrežama vrlo brzo postala je veliki hit.



Izvor: index.hr

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

XYZ

15.11.2016 06:53

Uskoro se mnogi neće smijati!

ODGOVORITE
Name

Sve se bojim

15.11.2016 07:35

Ne bojte se, nije on toliko lud. Jer, da jeste, ne bi bez bilo kakve podrske (prije svega svojih republikanaca) dogurao do istoriske pobjede u SAD. Prema tome, vic nije uopste prikladan za Trumpa. Prije bi se to moglo odnositi na neke nase umisljene a supljoglave politicare

ODGOVORITE
Name

rob

15.11.2016 08:01

Ha ha bas smjesan vic

ODGOVORITE