Виц о Трампу освојио свијет на интернету

Нови стари виц ових дана осваја интернет.

Свијет 15.11.2016 | 07:37
Виц о Трампу освојио свијет на интернету
Авион ће се срушити. У њему су четири путника, али само су три падобрана. Први путник каже: "Ја сам Стеф Кари, најбољи НБА играч. Моја екипа и милиони фанова не би могли без мене, не могу да умрем." Узме он први пакет и скочи из авиона.

Други путник, Доналд Трумп, каже: “Ја сам нови председник најмоћније државе на свету и најпаметнији председник у америчкој историји, па моји људи не желе да умрем." Узме он други пакет и скочи из авиона.

Трећи путник, Папа, каже четвртом, 10-годишњем школарцу: "Синко, ја сам стар и немам у себи још пуно година, ти имаш живот испред себе и ја ћу се жртвовати и оставити ти задњи падобран."

"У реду је", каже дечак, "Има падобран и за вас - најпаметнији амерички председник је узео моју школску торбу."

Иако је виц стар (неки ће се веројатно сетити верзија с Титом, Туђманом...), нова верзија с Трампом на друштвеним мрежама врло брзо постала је велики хит.



Извор: индеx.хр

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

XYЗ

15.11.2016 06:53

Ускоро се многи неће смијати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све се бојим

15.11.2016 07:35

Не бојте се, није он толико луд. Јер, да јесте, не би без било какве подрске (прије свега својих републиканаца) догурао до историске побједе у САД. Према томе, виц није уопсте прикладан за Трумпа. Прије би се то могло односити на неке насе умисљене а супљоглаве политицаре

ОДГОВОРИТЕ
Name

роб

15.11.2016 08:01

Ха ха бас смјесан виц

ОДГОВОРИТЕ