Ubistvo u ringu iz nehata!

„Osećam se odgovornim, ne mogu da prestanem da razmišljam o Majku i njegovoj jadnoj porodici, njegovim najbližima“, očajan je bokser Dejl Evansa, pobednika u meču protiv Dejla Evansa koji je nakon toga preminuo.

Ostali sportovi 04.10.2016 | 14:15
Ubistvo u ringu iz nehata!
Najnovija žrtva profi ringa, Majk Tauel, o čijoj tragediji smo pisali nedavno, ostavio je iza sebe partnerku i dvoipogodišnjeg sina, ali i neutešnog Dejla Evansa, protivnika iz poslednje, kobne borbe.

Velški bokser, koji je pobedio nokautom u petoj rundi borbe u Škotskoj, još ne može da dođe k sebi. A i ko bi mogao kada je zahvaljujući njegovim udarcima pokojni Tauel doživeo teška oštećenja mozga, koja su kasnije uzrukovala smrt. Istina, Tauel se nekoliko dana pre sudbonosnog meča požalio na glavobolju koja je ukazivala na zdravstveni problem, ali je ipak ušao u ring.

„Osećam se odgovornim, ne mogu da prestanem da razmišljam o Majku i njegovoj jadnoj porodici, njegovim najbližima! A mogu samo da im uputim saučešće…“ užasnut je Dejl Evans, „Očajan sam, užasno je ovo što se dogodilo. Sve vreme su mi u mislima njegova partnerka i dvogodišnji sin koji ga više nikada neće videti njega. Osećam se kao da sam odgovoran za njegovu smrt zato što smo udarali jedan drugog…sa tim ću morati da živim do konca.“

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar