Убиство у рингу из нехата!

„Осећам се одговорним, не могу да престанем да размишљам о Мајку и његовој јадној породици, његовим најближима“, очајан је боксер Дејл Еванса, победника у мечу против Дејла Еванса који је након тога преминуо.

Остали спортови 04.10.2016 | 14:15
Убиство у рингу из нехата!
Најновија жртва профи ринга, Мајк Тауел, о чијој трагедији смо писали недавно, оставио је иза себе партнерку и двоипогодишњег сина, али и неутешног Дејла Еванса, противника из последње, кобне борбе.

Велшки боксер, који је победио нокаутом у петој рунди борбе у Шкотској, још не може да дође к себи. А и ко би могао када је захваљујући његовим ударцима покојни Тауел доживео тешка оштећења мозга, која су касније узруковала смрт. Истина, Тауел се неколико дана пре судбоносног меча пожалио на главобољу која је указивала на здравствени проблем, али је ипак ушао у ринг.

„Осећам се одговорним, не могу да престанем да размишљам о Мајку и његовој јадној породици, његовим најближима! А могу само да им упутим саучешће…“ ужаснут је Дејл Еванс, „Очајан сам, ужасно је ово што се догодило. Све време су ми у мислима његова партнерка и двогодишњи син који га више никада неће видети њега. Осећам се као да сам одговоран за његову смрт зато што смо ударали један другог…са тим ћу морати да живим до конца.“

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар