Evo gdje će biti radar sljedeće sedmice

Saobraćajna policija vršiće pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila u periodu od 5. do 11. septembra.

Republika Srpska 02.09.2016 | 22:48
Evo gdje će biti radar sljedeće sedmice
Policija Brčko distrikta BiH raspolaže sa neobilježenim (civilnim) vozilima koja su opremljena uređajem (kamerom) za snimanje prekršaja u pokretu i savremenim stacionarnim laserskim radarima, te uređajima za bezbjedno zaustavljanje vozila na putu.

Stoga, Jedinica saobraćajne policije planira da vrši najavljenu kontrolu mjerenja brzine kretanja vozila, posebno u naseljenim mjestima, na sljedećim putnim pravcima:


Izvor: pressrs.ba

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Posmatrac

02.09.2016 14:21

Bolje recite gdje nece biti kontrola. Na svakom kilometru stoje i cekaju sa radarom.

ODGOVORITE
Name

Saša

02.09.2016 20:11

Poštujte saobraćajne propise i "no sikiriki".

Name

kiza

03.09.2016 05:56

Sto se mene tice neka ih bude sto vise. Pratite ogranicenja i nema problema. Mene vise brine sto ogranicenja za nekoga vaze a za nekoga ne. Kada je bilo koji policijski sluzbenik u sluzbenom automobilu platio kaznu. Kada prekorace brzinu napisu izjavu dobiju opomenu i pojeo vuk magarca.

ODGOVORITE
Name

ma nemoj

03.09.2016 07:20

A zasto bi platio kaznu ako vrsi sluzbenu radnju. Npr. zuri na uvidjaj koji je neki kreten prouzrokovao, a saobracaj u prekidu. Pa eto zuri da tebi i tebi slicnima omoguci da sto prije nastavite putovanje. Treba li jos? Mogu do sutra samo reci. Filozofi nepromisljeni.

Name

kiza

03.09.2016 07:37

Ni shvatio poentu price. Bez rotacije policijski automobil je kao i svaki drugi. A ima i situacija i kada se zuri u kafanu ili po dete u vrtic ili kuci

Name

Igor Svedska

03.09.2016 21:02

Nikud on ne zuri nego ukrasti novac od gradjana, sve je to Dodikova policija, krpelji. Sad kad dignu kazne jos ce vise da se bogate. Saobracajna policija je zlo. Radare treba postaviti svakako, ali da svi placaju, i skinuti ogranicenje sa 50 na 70 u takozvanim naseljenim mjestima gdje zive duze nema, tamo treba napravit oznaku za pjesake, dugme semafor koji ce zaustaviti auta, ovako ko crijeva su putevi sve u nekim krivinama nekim ogranicenjima nekim naseljnim mjestima. Nema naseljenik mjesta, nek naprave jedan prelaz i gotovo. Kad je napravljena cesta onda su se naselili oko nje, to je njihov problem, nema ogranicenja. A pijanima oduzimati vozacke i debele kazne, treba uvesti drustveno koristan rad za 1 KM po danu. NO Dodik ce pobijediti, RS ce bankrotirati, sve ce se svesti na nivo BiH, Arapi ce se doseljavati, islamizacija vrsiti i to je to...