Ево гдје ће бити радар сљедеће седмице

Саобраћајна полиција вршиће појачану контролу брзине кретања возила у периоду од 5. до 11. септембра.

Република Српска 02.09.2016 | 22:48
Ево гдје ће бити радар сљедеће седмице
Полиција Брчко дистрикта БиХ располаже са необиљеженим (цивилним) возилима која су опремљена уређајем (камером) за снимање прекршаја у покрету и савременим стационарним ласерским радарима, те уређајима за безбједно заустављање возила на путу.

Стога, Јединица саобраћајне полиције планира да врши најављену контролу мјерења брзине кретања возила, посебно у насељеним мјестима, на сљедећим путним правцима:


Извор: прессрс.ба

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Посматрац

02.09.2016 14:21

Боље реците гдје неце бити контрола. На сваком километру стоје и цекају са радаром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

02.09.2016 20:11

Поштујте саобраћајне прописе и "но сикирики".

Name

киза

03.09.2016 05:56

Сто се мене тице нека их буде сто висе. Пратите ограницења и нема проблема. Мене висе брине сто ограницења за некога вазе а за некога не. Када је било који полицијски слузбеник у слузбеном аутомобилу платио казну. Када прекораце брзину напису изјаву добију опомену и појео вук магарца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма немој

03.09.2016 07:20

А засто би платио казну ако врси слузбену радњу. Нпр. зури на увидјај који је неки кретен проузроковао, а саобрацај у прекиду. Па ето зури да теби и теби слицнима омогуци да сто прије наставите путовање. Треба ли јос? Могу до сутра само реци. Филозофи непромисљени.

Name

киза

03.09.2016 07:37

Ни схватио поенту прице. Без ротације полицијски аутомобил је као и сваки други. А има и ситуација и када се зури у кафану или по дете у вртиц или куци

Name

Игор Сведска

03.09.2016 21:02

Никуд он не зури него украсти новац од градјана, све је то Додикова полиција, крпељи. Сад кад дигну казне јос це висе да се богате. Саобрацајна полиција је зло. Радаре треба поставити свакако, али да сви плацају, и скинути ограницење са 50 на 70 у такозваним насељеним мјестима гдје зиве дузе нема, тамо треба направит ознаку за пјесаке, дугме семафор који це зауставити аута, овако ко цријева су путеви све у неким кривинама неким ограницењима неким насељним мјестима. Нема насељеник мјеста, нек направе један прелаз и готово. Кад је направљена цеста онда су се населили око ње, то је њихов проблем, нема ограницења. А пијанима одузимати возацке и дебеле казне, треба увести друствено користан рад за 1 КМ по дану. НО Додик це побиједити, РС це банкротирати, све це се свести на ниво БиХ, Арапи це се досељавати, исламизација врсити и то је то...