Glumcu Petru Strugaru prijeti robija?!

Mladi glumac Petar Strugar, koji je pre dve godine pretukao taksistu Jovana Stanojevića (43), početkom marta ove godine nagodio se s Prvim osnovnim tužilaštvom da potpiše sporazum o priznanju krivice, ali do danas nije uplatio ni dinara, saznaje „Alo!”.

Srbija 18.07.2016 | 09:39
Glumcu Petru Strugaru prijeti robija?!
Strugaru je naređeno da u humanitarne svrhe uplati 70.000 dinara u sedam rata, budući da taksista nije hteo da prihvati taj iznos kao odštetu. S obzirom to da Strugar ne poštuje ni tužilaštvo, njemu će ovog puta biti suđeno za to krivično delo.

- Advokat mi je rekao da Strugar nije uplatio ni dinar, a prošlo je pet meseci. Ja sam počeo da radim, ali ponovo moram u bolnicu zbog vilice koju mi je povredio dok me je tukao. Tri meseca sam nosio šine u ustima, zbog kojih nisam mogao ništa da jedem. Svu hranu sam unosio slamčicom. Sam bog me je pogledao te nisam ostao invalid - priča za naš list Jovan Stanojević.

Incident između glumca i taksiste dogodio se krajem marta 2014. na Zvezdari. Glumac je najpre tvrdio da je taksista njega napao prvi, jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

- Čovek, za koga sam kasnije saznao da je poznati glumac, prelazio je ulicu. Bio sam iznerviran jer je stao nasred saobraćajnice, iako sam mu svirnuo da prođem. Bio sam besan, jer sam žurio na vožnju, pa sam mu se obratio sa „majmunčino jedna, pomeri se s puta.” On me je samo pogledao, spustio kese koje je imao u ruci i počeo da šutira taksi. Zatim me je izvukao iz automobila i počeo da me bije. Ko zna šta bi sa mnom bilo da to sve nisu videli policajci, koji su tu obezbeđivali jednog sudiju. Oni su ga gotovo skinuli sa mene. Tukao me je i rukama i nogama po celom telu, a najviše po glavi. Nisam uspeo da mu se otrgnem - priča Stanojević.

Kako „Alo!” saznaje, za krivično delo nanošenja teških telesnih povreda u stanju razdražljivosti zaprećena kazna je do tri godine zatvora.

- Ipak, tužilaštvo je na osnovu zakonske mogućnosti, tačnije oportuniteta, postiglo dogovor sa glumcem da on zaključi sporazum o priznanju krivice. S obzirom na to da do sada nije ispunio dogovor, njemu će biti suđeno - navodi naš izvor.
Kako sam Stanojević kaže, najverovatnije će dalje pravdu tražiti u parničnom postupku na koji je upućen.

Taksista: Pomeraju mi se vilične kosti

Beogradski taksista prvo je 15 dana bio u bolnici u najtežim bolovima, pa je zbog teške povrede vilice tri meseca nosio šine, ali nema novac da nastavi lečenje. Kako sam priča, bolove u glavi oseća gotovo svakog dana, a vilične kosti mu se same pomeraju.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar