Unikaha sad ima trojicu Srba!

Dejan Musli menja klub posle uspešne sezone u Manresi.

Košarka 08.06.2016 | 22:45
Unikaha sad ima trojicu Srba!

Unikaha će u sezoni 2016/17 računati na tri srpska košarkaša: starosedeoca Stefana Markovića, Nemanju Nedovića koji je produžio ugovor i na novo pojačanje - Dejana Muslija.

Bivši centar FMP-a, Laborala, Partizana i Mega Leksa dogovorio je dvogodišnju saradnju sa timom iz Malage, po sistemu "jedna plus jedna godina".

U sezoni na izmaku Musli je nosio dres Manrese i bio statistički najkorisniji igrač ligaškog dela prvenstva (19,7 poena), a takav učinak nije promakao ovogodišnjem učesniku Top 16 faze Evrolige.

Dogovor je "pao" svega nekoliko dana nakon ispadanja Unikahe iz plej-ofa, što takođe govori o činjenici da su "zeleni" pikirali bivšeg juniorskog reprezentativca Srbije.

Iako mu je samo 25 godina, Musli sa sobom donosi i kvalitet i iskustvo, s obzirom na to da je u dresu Partizana dve godine bio učesnik Evrolige, u kojoj je debitovao kao član Laborala.

Španski mediji otkrivaju da je ideja Unikahe da oformi tandem Dejan Musli - Ondrej Balvin, s tim da bi nedugo posle srpskog centra, ekipu Đoana Plaze pojačao i češki igrač, koji je od 2014. igrač Sevilje.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar