Уникаха сад има тројицу Срба!

Дејан Мусли мења клуб после успешне сезоне у Манреси.

Кошарка 08.06.2016 | 22:45
Уникаха сад има тројицу Срба!

Уникаха ће у сезони 2016/17 рачунати на три српска кошаркаша: староседеоца Стефана Марковића, Немању Недовића који је продужио уговор и на ново појачање - Дејана Муслија.

Бивши центар ФМП-а, Лаборала, Партизана и Мега Лекса договорио је двогодишњу сарадњу са тимом из Малаге, по систему "једна плус једна година".

У сезони на измаку Мусли је носио дрес Манресе и био статистички најкориснији играч лигашког дела првенства (19,7 поена), а такав учинак није промакао овогодишњем учеснику Топ 16 фазе Евролиге.

Договор је "пао" свега неколико дана након испадања Уникахе из плеј-офа, што такође говори о чињеници да су "зелени" пикирали бившег јуниорског репрезентативца Србије.

Иако му је само 25 година, Мусли са собом доноси и квалитет и искуство, с обзиром на то да је у дресу Партизана две године био учесник Евролиге, у којој је дебитовао као члан Лаборала.

Шпански медији откривају да је идеја Уникахе да оформи тандем Дејан Мусли - Ондреј Балвин, с тим да би недуго после српског центра, екипу Ђоана Плазе појачао и чешки играч, који је од 2014. играч Севиље.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар