Vihor na slobodi, prošao poligraf

Nebojša Rojko Vihor, koga je policija juče ispitivala u vezi sa ubistvom pevačice "Granda" Jelene Krsmanović, prošao je poligraf i pušten je kući.

Srbija 12.04.2016 | 22:47
Vihor na slobodi, prošao poligraf

- U policiji su me tretirali dobro. Zadržali su me pola sata, po uobičajenoj proceduri. Nije bilo nikakvih problema - rekao je on za Rojko.

Upitan zašto je bežao iz Srbije, on je ponovio da se uplašio da će ga, na osnovu postojeće presude, poslati u zatvor i još optužiti za ubistvo Jelene Krsmanović.

- Neću da ležim za zločin koji nisam počino - rekao je on.

Nebojša Rojko, zvani Vihor predat je u ponedeljak srpskoj policiji.

Podsećamo, Rojko je u petak uhapšen u Brčkom gde se skrivao u kući svoje bake. On je nakon hapšenja odveden u Imigracioni centar u Istočnom Sarajevu.

Nakon hapšenja javio se porodici i rekao im je da nema veze sa pevačicinim ubistvom te da je pobegao jer je izbegavao izdržavanje zatvorske kazne u Srbiji.

(Blic)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Sandra

12.04.2016 12:27

Ovih dana dosta se govori o ubistvu te žene. Savko iznosi svoje mišljenje, ali ko smo mi da im sudimo?! Neka istražuju oni koji su plaćeni za to. A pokojnu Jelenu I njenu kćerku iskreno žalim.

ODGOVORITE
Name

kakva tehnika

12.04.2016 19:12

Pa ovaj poligraf kod nas prolaze svi. Je li to za ispitivanje laži ili prevare???

ODGOVORITE
Name

Džeri

13.04.2016 06:54

Ispituju na poligrafu pogrešne... prave skrivaju...

Name

???

12.04.2016 23:25

Poligraf je najveca glupost. Nijedna normalna policija ga nekoristi zato sto je dokazano bezbroj puta da nije tacan i da ga lako moze bilo ko prevariti. Savjet policiji je da se koncentrisu na ostale stvari, kao napr: govor tijela, glavni put je u blizini treba pitati i razmotriti dali je neko stajo sa autom i dali ga je slucajno neka kamera ufatila...

ODGOVORITE
Name

Pasha

13.04.2016 21:18

Ljudi,gledam snimak onog supruga od pokojne pjevacice,po njegovom ponasanju tijela i govoru siguran sam da je on ubica

ODGOVORITE