Вихор на слободи, прошао полиграф

Небојша Ројко Вихор, кога је полиција јуче испитивала у вези са убиством певачице "Гранда" Јелене Крсмановић, прошао је полиграф и пуштен је кући.

Србија 12.04.2016 | 22:47
Вихор на слободи, прошао полиграф

- У полицији су ме третирали добро. Задржали су ме пола сата, по уобичајеној процедури. Није било никаквих проблема - рекао је он за Ројко.

Упитан зашто је бежао из Србије, он је поновио да се уплашио да ће га, на основу постојеће пресуде, послати у затвор и још оптужити за убиство Јелене Крсмановић.

- Нећу да лежим за злочин који нисам почино - рекао је он.

Небојша Ројко, звани Вихор предат је у понедељак српској полицији.

Подсећамо, Ројко је у петак ухапшен у Брчком где се скривао у кући своје баке. Он је након хапшења одведен у Имиграциони центар у Источном Сарајеву.

Након хапшења јавио се породици и рекао им је да нема везе са певачициним убиством те да је побегао јер је избегавао издржавање затворске казне у Србији.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Сандра

12.04.2016 12:27

Ових дана доста се говори о убиству те жене. Савко износи своје мишљење, али ко смо ми да им судимо?! Нека истражују они који су плаћени за то. А покојну Јелену И њену кћерку искрено жалим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

каква техника

12.04.2016 19:12

Па овај полиграф код нас пролазе сви. Је ли то за испитивање лажи или преваре???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џери

13.04.2016 06:54

Испитују на полиграфу погрешне... праве скривају...

Name

???

12.04.2016 23:25

Полиграф је највеца глупост. Ниједна нормална полиција га некористи зато сто је доказано безброј пута да није тацан и да га лако мозе било ко преварити. Савјет полицији је да се концентрису на остале ствари, као напр: говор тијела, главни пут је у близини треба питати и размотрити дали је неко стајо са аутом и дали га је слуцајно нека камера уфатила...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасха

13.04.2016 21:18

Људи,гледам снимак оног супруга од покојне пјевацице,по његовом понасању тијела и говору сигуран сам да је он убица

ОДГОВОРИТЕ