Ubijena pjevačica poznavala ubicu

Jelena Marjanović je sasvim sigurno znala ubicu... Srela ga je na polovini nasipa i čak sišla sa staze gde je trčala da ga pozdravi... Kada ju je napao, počela je da beži, ali ju je on stigao, smrskao joj lobanju i telo bacio u kanal...

Srbija 14.04.2016 | 20:46
Ubijena pjevačica poznavala ubicu

"Zvezdu Granda" Jelenu Marjanović gotovo sigurno ubila je njoj bliska osoba, pokazala je policijska istraga!

Nesrećna pevačica najverovatnije je, ne sluteći šta joj se sprema, krenula da se pozdravi sa ubicom, ali ju je on napao drvenim čekićem, krvnički je ubio sa više od 30 udaraca u glavu, a zatim bacio njeno telo u obližnji kanal.

Takođe, detaljnom rekonstrukcijom ubistva utvrđeno je da se Jelena nije suprotstavila ubici, da se ne nije branila, već je pokušala da beži od njega. Međutim, on je uspeo da je sustigne već posle desetak metara i svirepo je usmrti.

Koban susret

Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, kompletna rekonstrukcija urađena je na osnovu obdukcije Jeleninog tela, DNK analize tragova nađenih na mestu zločina i ispod njenih noktiju, ali i veštačenja na samom terenu gde je ubistvo učinjeno.!

"Ono što smo gotovo nepobitno utvrdili jeste da je Jelena poznavala ubicu. Da li je to bio neko iz njenog najbližeg okruženja, još ne znamo, ali nju nije ubio neko koga je tek površno znala. Jelena je ubicu najverovatnije srela trčeći na stazi na nasipu, dok je on bio desetak metara daleko od staze gde je trčala. Pošto su tragovi krvi i njeno telo pronađeni poprilično daleko od staze, pretpostavka je da je ona sišla sa nasipa i krenula da se pozdravi sa ubicom. Dakle, nesrećna žena nije ni slutila šta joj se sprema" kaže izvor iz istrage.

Sam čin ubistva je, prema rekonstrukciji, bio posebno dramatičan, a naročito momenat kada je ubica krenuo u akciju.

"U onom trenutku kad je Jelena prišla dovoljno blizu ubici, on je izvadio drvenu palicu ili čekić (još nije sa sigurnošću utvrđeno o kom predmetu se tačno radi) i naneo joj prvi udarac u glavu. Šokirana žena, koja u tom trenutku nije znala šta ju je snašlo, počela je da beži. Dakle, netačna je informacija da se branila, da je čak povredila žrtvu. Do tog saznanja smo došli zato što ispod njenih noktiju nisu otkriveni ničiji DNK ostaci, ali i zato što je njena krv pronađena na nekoliko mesta, u krugu od desetak metara. Nažalost, Jelena nije uspela da pobegne, krvnik ju je vrlo brzo sustigao i smrskao joj lobanju. Podatak da ju je ubica toliko puta udario po glavi, ali da je nije silovao, govori o velikoj mržnji, karakterističnoj samo za bliske osobe. I to govori u prilog tezi da je Jelena dobro poznavala svog krvnika",  dodaje izvor.

Uklanjanje tragova

Poslednji čin ove drame, prema rečima našeg sagovornika, bilo je uklanjanje leša.

"Ubica nije imao mnogo prostora za manevar jer se sve događalo usred dana, na mestu gde prolazi puno ljudi. Zato je Jelenino telo samo ubacio u obližnji kanal, zapetljao ga među vrbe, a čak nije stigao ni da ukloni ostale tragove, kao što su njen mobilni telefon, patika, šnala... Potom je brzo napustio mesto zločina ", dovršava rekonstrukciju zločina naš sagovornik.

Izvor: Informer

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

lijan

14.04.2016 18:57

Ovo prevazilazi sve grankce,imali drzava Srbija mogucnost da rjesi ovo ubistvo ili si I ovo neke igre na racun ucvjelenje majke pjevacice koja zivi sama!Nek joj je Bog na pomoci!!!

ODGOVORITE
Name

MILIJANA

14.04.2016 19:05

MA DAJ SVE STE MJERE PRESLI

ODGOVORITE
Name

?

14.04.2016 20:00

SAD OVO SAD ONO PA DOKLE VISE POBOGU BRATE. TE UHAPSEN ONAJ PUSTEN. TE OSUMNJICEN MUZ BLABLA. KAKA JE TO FORENZIKA DA NEMOZE DA USPOSTAVI I PRONADZE PRAVOG UBICU. DODUSE SRBIJA JE TO.

ODGOVORITE
Name

Metko

14.04.2016 23:14

SVAKI DAN NESTO DRUGO GOVORE KOLIKO SAM CIATO DA JE SVEKAR PAO NA POLIGRAFU KOLIKO JE I TO SAD TACNO STA DA SE VISE VERUJE LJUDI ZIVIMO U TEHNOLOGIJI FORENZIKE SAD IL NIKAD LAKSE RESITI TO DA SE SMIRI DUSA DEVOJKE KOLIKO JE OVA POLICIJA (NE)SPOSOBNA DA sami ni oni vise ne znaju sta ko gde hapse i pustaju pa ce ih mozda posle morati interpol traziti ..

ODGOVORITE
Name

miki

15.04.2016 04:33

Svekar mi je sav mutan kao i muz

ODGOVORITE
Name

Apel

15.04.2016 05:52

Nemojmo praviti biznis od ljudske tragedije!!!

ODGOVORITE
Name

vp

15.04.2016 06:07

Ne znam sta da kazem ali hocu reci nasa policija radi svoj posao od jutra pa osam sati odradi ide na odmor pa opet izpocetka i tako redom a ubica pa on on ce se sam ubiti ma ne javiti u zabelu malo sutra i ko teba da odgovara za nerad policije. Niko narodu vec poznat od ranije a miliciji ne !!!pokoj dusi pokojnici!

ODGOVORITE
Name

ABC

15.04.2016 08:36

BAS ME CUDI OVIH SEST KOMENTATORA NE RADI U POLICIJI BOZE KAKO MOZE DA SE LUPI BAS KAO PANJ.

ODGOVORITE